Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Tina se je vrnila

Piše: M.K.

Čas objave:
22.01.2019 16:33

Poslušalci Radia Krka ste kar nekaj časa pogrešali voditeljico Tino Cvijanovič. Tino je neprijetno presenetil konec decembra, tako da je praznike preživela povsem drugače, kot si je predstavljala.

"Poškodovala sem se ravno pred božičnim večerom, ko sem na Glavnem trgu kupovala še zadnja darila. Padla sem čez robnik in si poškodovala nart", se tistega dne spominja radijka.

Njena prijetna pričakovanja so se povsem izjalovila. "Celo popoldne, vse do večera sem preživela na urgenci, kar je bilo kar težko. Vsi načrti prazničnih izletov in druženj so padli v vodo, sama pa sem se morala privaditi na novo situacijo - ravnanjem z berglami in popolno odvisnost od drugih," pove krkašica.  

"Sprva je bilo težko, a se človek vsega navadi. Hvaležna sem, da poškodba ni bila hujša,  in da so mi mesec dni lajšali domači in prijatelji". Od nepričakovanega dogodka, pa je skušala potegniti tudi nekaj dobrega. "V tem času sem nadoknadila in prebrala nekaj knjig, ki so zaradi obveznosti čakale nekaj časa, pogledala kak film, prisilnega počitka pa je bil najbolj vesel naš maček Jure" , zadovoljno pove Tina, ki je vesela, da ves ta čas s prisilnim počitkom le ni šel v prazno. Dobila pa je tudi dragoceno življenjsko spoznanje. "Utrdila sem hvaležnost za vse, kar imam in poškodba je opomnik, da to tudi v prihodnje še bolj cenim". 


Po enem mesecu so ji zdravniki končno sneli longeto, česar se je zelo razveselila, tako kot tudi njeni poslušalci, ki jo boste lahko vsako sredo popoldne spet slišali na programu Radia Krka.