bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

Zabavno Novo mesto

FOTO: Uresničila se ji je velika želja

Piše: M.K.

Čas objave:
06.09.2019 20:31

Krkašici Kaji Kovačič se je v letošnjem poletju uresničila velika želja iz osnovnošolskih dni. Še kot najstnica je sanjala, da bo nekoč spoznala pevca skupine Siddharta Tomija Megliča.

2019-08-31-SDDH-KOSTANJEVICA-MARKOALPNER-89.jpg
Kaja Kovačič in Tomi Meglič v sredini
Foto: Marko Alpner

"Se tudi vam kdaj zdi, da ima vesolje načrt samo za vas?"  No meni se je zgodil točno tak dan. Na koncert v Kostanjevico na Krki konec avgusta  sploh nisem imela namena iti, pa sta me mami in moja najboljša prijateljica iz osnovnošolskih dni obe spraševali, če gremo. Preden sem se odločila, je bil koncert že razprodan. Potem pa sem zasledila, da slučajno zaradi bolezni nekdo prodaja vstopnico. Brez odlašanja sem jo kupila. Tako sem se že vsaj desetič znašla na koncertu skupine Siddharta, vendar prvič na akustičnem,"  dogajanje pred koncertom opisuje Kaja, ki je presrečna, da je šla na točno ta koncert, na katerem se ji je izpolnila dolgoletna želja. 

Siddharto opisuje samo v presežkih. "Obožujem njihove skladbe vse od prvega albuma pa do zadnjega. Ne morem si pomagati, da ne bi potočila solzice na Samo edini in na ves glas prepevala Naiven ples, Pot v x, Na soncu, Medrevesa, Dolga pot domov in še in še, ter seveda svojo najljubšo Nastalo bo, s katero so začeli ta čarobni koncert. Trajal je dve uri in pol pa je še vedno zame minil prehitro. Čeprav zaradi vnetja ušes nisem vsega slišala tako popolno kot kdaj prej, sem neizmerno uživala in zame je bil to eden izmed njihovih boljših koncertov." 

" Še dobro, da sem kljub temu šla na koncert, saj sem ta trenutek po tihem sanjala že kot osnovnošolka, ko so mojo sobo krasili posterji od stropa pa do tal. Seveda ni manjkal niti njihov, pa ne samo eden. Zdaj se mi je želja izpolnila, zbrala sem pogum in pozabila na dejstvo, da nočem biti kričeča oboževalka in med gručo punc zaprosila, če bi se lahko tudi jaz slikala z njim - Tomijem Megličem. Seveda sem imela v glavi pripravljen cel govor, da bom izpadla čim bolje, ampak zaman, saj mi je  iz ust uspelo spraviti samo "obljubim, da bom hitra, lahko samo eno slikico?" "Seveda z ogromnim nasmeškom na obrazu, ker se mi je uresničila dolgoletna želja, "pove simpatična voditeljica z Radia Krka.