venera Dobra karma

Retrogradnost planetov: čas za ponavljanje, ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

prometna nesreča, btc, tovornjak, kolesarka Svet24.si

FOTO: Huda prometna nesreča v ljubljanskem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Zabavno Novo mesto

FOTO: Pijeta najboljšo kavo

Piše: M.K.

Čas objave:
01.10.2019 09:28

Najbolj zabavna Krkaša Jure Zupančič in Rok Žurga vstajata zelo zgodaj, zato si jutra prav nobeden od njiju ne predstavlja brez omamno dišeče in močne skodelice jutranje kave.

Čeprav sta si v marsičem podobna, pa je njun okus zanjo povsem različen. »Najraje imam kavo z vsem, to je z mlekom in s sladkorjem,« pravi Rok, medtem ko Jure prisega na navadno, črno, brez dodatkov. Imata pa tudi zelo enakovredno razdeljene vloge. »Jure je zadolžen za kuhanje kave, jaz pa za pomivanje džezve in skodelic,« v smehu pove Rok in doda, da je najboljša kava tista, ki jo skuha kdo drug, da je ni treba njemu. Sicer pa s kavo ne pretiravata, čeprav jo imata zelo rada in jima že zjutraj v studiu Radia Krka pričara sproščeno vzdušje, da se tudi na radiu Krka počutita tako zelo prijetno kot doma.

Najboljša kava za najboljše jutro.jpg
Najboljša kava za najboljše Jutro na Krki
Foto: Radio Krka, M.K.

Jure spije 3 skodelice na dan, Rok pa 2-3 in to vse v dopoldanskem času, da ne moti njunega globokega spanca. Vsekakor pa obema najbolj prija kakšen požirek omamne črne tekočine v miru, ki pa ga imata vse manj, saj ju največkrat prav ob skodelici dišeče kave predramijo zabavne, simpatične in zanimive ideje, s katerimi vsak delovni dan od 6. do 10. ure v smeh spravljata najboljše poslušalce na »najboljšem zame«.