ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Krkin Valentin - Kdo je najbolj zaljubljen na Radiu Krka?

Piše: M.K.

Čas objave:
12.02.2019 10:37

Ste kdaj prešteli metulje v trebuhu, ko ste bili zaljubljeni? Ste še? Potem se najbrž veselite praznika zaljubljencev, valentinovega. Marsikdo, ki je našel ljubezen svojega življenja, je srečen vsak dan. To pa je neprecenljivo. Tudi imeti rad sebe in znati biti srečen sam je lahko svojevrstno darilo. Tu pa je še ljubezen do bližnjih, prijateljev, živali in do življenja samega. In kaj o ljubezni, svojih najdražjih in presenečenjih ob dnevu zaljubljenih razkrivajo Krkini radijci?

Jure Zupančič: "V glavnem....ker imam letos dve punci za valentinovo, moram poskrbeti za obe. Karin peljem na oddih v toplice, Jelly Bean pa bomo kupili slastno kost :)"

Rok Žurga: " Ne verjamem v valentinovo. Če se svojim najdražjim ne posvečaš 364 dni v letu, je tudi ta en dan čisto brez pomena. "

Vanja Movrin z Radia Krka.png
Vanja Movrin z Radia Krka
Foto: Radio Krka

Vanja Movrin: "Nikoli nisem padala na rože, čokoladke in ameriške praznike...Sem pristaš premišljenih in uporabnih daril. Dolga leta sem ta praznik ignorirala, potem pa sem si premislila. Vsak izgovor je dober, sem si rekla... in tako si za valentinovo želim zame najboljše darilo pod soncem, da bi naša posvojena španska hrtica Nera dobila še enega španskega bratca :)"

Srčkana Kaja Kovačič.jpg
S srčkom je v studiu Radia Krka pozirala Kaja Kovačič
Foto: Radio Krka

Kaja Kovačič: "Ko še ni bilo prvih simpatij, sem za valentinovo kdaj presenetila prijateljice. Tako, da sem naredila kaj srčkanega iz papirja in pripisala kak lep verz, ter dodala kakšen čokoladni bonbonček. Še zdaj kdaj naredim kaj zanje, kar tako, ker je pač valentinovo in se imamo na ta dan vsi radi."

Podržajčki.jpg
"Podržajčki"
Foto: lastni arhiv

Katarina Podržaj: Valentinovo je meni pravzaprav en lušten "praznik". Sicer je pa tako, da če si ostale dneve s partnerjem ne izkazuješ ljubezni in naklonjenosti, to tudi na ta dan ne boš počel, ker ne bo volje, interesa, občutek bo nenavaden in brez pomena. Če pa se imaš rad celo leto, je pa prav luštno, ko se
tudi 14. februarja zgodi kakšno mini ljubeče presenečenje. Midva z možem bova na valentinov večer zadovoljna že, če bo najin "sad ljubezni" zgodaj zaspal, midva pa ne:)," tako se valentinovega veseli Katarina.

Marijan Novina:  "Če ti oseba veliko pomeni, jo imaš rad, kaj rad, jo LJUBIŠ, takrat je valentinovo vsak dan. Pri nama s Petro je že tako. Glede na to, da imava 2 sinova, ki sta še majhna,ni veliko časa za naju.
Pomagava si pri hišnih opravilih, tako sva skupaj in... dotiki bogatijo najin dan. Ko pa fanta zaspita, zaspiva tudi midva, "se navihano zasmeji Marijan. "Za valentinovo ji bom poklonil nekaj simpatičnega, nagajivega, žgečkljivega in privlačnega . Pa sto tisoč poljubčkov :)"

Valentinovo Marijan Novina.jpg
Pred leti sem za valentinovo dobil ta loparček... Čeprav se matram, le s težavo zadenem kako muho:)
Foto: lastni arhiv

Doroteja Stupar: "Valentinovo. Zame je vsak dan v letu Valentinov dan, saj tradicija gor ali dol verjamem v to, da je prav vsak dan priložnost ljubiti in pokazati ljubezen. Malo osladno, kajne? Sem pristaš prepričanja, da je rojstni dan najpomembnejši dan v letu vsakega človeka, že zato, da imaš tisti en dan, ki pripada samo tebi. Mogoče mi zato valentinovo ne predstavlja izziva, saj ima dan po valentinovem rojstni dan najpomembnejša oseba v življenju - moja mama. Zato bom, tako kot vsako leto, ob skromnem presenečenju, tudi letos namesto valentinovega na glas zaklicala: VSE NAJBOLJŠE, MAMI!"

IMG_20190207_153543.jpg
Doroteja Stupar
Foto: Radio Krka

Nika Vidic: No, prazniku zaljubljencev nisem nikoli posvečala preveč pozornosti, čas za nasmeh, reči lepo besedo je lahko vsak trenutek. Bi pa lagala, če rečem, da se ne razveselim kakšne dobre buteljke ali povabila v kino. Upam, da ne samo 14.februarja, ampak vsak dan delim vsaj nekaj dobre energije in to bom storila tudi letos, "nam je z nasmehom na ustih obljubila Nika. 

Ajda Zorko.jpeg
Ajda Zorko
Foto: lastni arhiv

Ajda Zorko: "Za praznik zaljubljenih imam rada majhne pozornosti, dovolj je le marjetica, namenjena meni. Pomembnejše od daril so zame poljubi in sladki trenutki, predvsem pa čas, (pre)živet z mojimi največjimi ljubeznimi (partner in najini hčerki). Na valentinovo podarjam majhna presenečenja, ki jih po možnosti naredim sama - to so lahko doma narejeni čokoladni biskvitki v obliki srčkov, sporočilce, skrito v službeni torbi ali pa izlet v neznano, " je prijetne občutke ob dnevu zaljubljenih strnila voditeljica Radia Krka Ajda.