venera Dobra karma

Retrogradnost planetov: čas za ponavljanje, ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

prometna nesreča, btc, tovornjak, kolesarka Svet24.si

FOTO: Huda prometna nesreča v ljubljanskem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Zabavno Novo mesto

FOTO: Jesenski skok v morje

Piše: M.K.

Čas objave:
11.11.2019 11:25

Letošnja topla jesen je zelo navdušila radijko Vanjo Movrin. Krkašica pravi, da so sončni, topli dnevi zanjo kot ustvarjeni in da bi imela najraje kar vedno jesen, zimo in pomlad, ki bi imele najmanj 25 stopinj, poletje pa vroče nad 30 stopinj. Ve, da je za kaj takega malo verjetnosti, ampak simpatična radijka pravi, da so vsaj sanje dovoljene.

Tamar.jpg
Psička radijke Vanje
Foto: lastni arhiv

Si je pa sredi jeseni uresničila kar nekaj želja.  "Letošnje sončne in tople dneve smo z našo posvojenko - psičko Nero izkoristili za potepanja po Kranjski Gori, zadnji oktobrski vikend pa smo se odpravili na meni zelo ljubo morje, ki ga naravnost obožujem. Sprva smo imeli polne roke dela, saj smo šli obirat oljke in urejat izjemen okrasni vrt v Zadru. Ob čisto pravih poletnih temperaturah smo se pri delu pošteno prepotili, na koncu pa je sledilo najboljše od vsega - osvežilen skok v morje, ki je še vedno imelo prijetnih 19 ali 20 stopinj. No, edino naša psička Nera se ni strinjala s to  pogumno potezo in je raje ostala na suhem in varnem pomolu."

Vanja se je v družbi svojih najdražjih domov vrnila zadovoljna in polna novih doživetij ter sveže energije, ki jo bo ob vikendih in praznikih še naprej delila poslušalcem na "najboljšem zame". 

na varnem pomolu.jpg
Na varnem pomolu
Foto: lastni arhiv