phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Jesenski skok v morje

Piše: M.K.

Čas objave:
11.11.2019 11:25

Letošnja topla jesen je zelo navdušila radijko Vanjo Movrin. Krkašica pravi, da so sončni, topli dnevi zanjo kot ustvarjeni in da bi imela najraje kar vedno jesen, zimo in pomlad, ki bi imele najmanj 25 stopinj, poletje pa vroče nad 30 stopinj. Ve, da je za kaj takega malo verjetnosti, ampak simpatična radijka pravi, da so vsaj sanje dovoljene.

Tamar.jpg
Psička radijke Vanje
Foto: lastni arhiv

Si je pa sredi jeseni uresničila kar nekaj želja.  "Letošnje sončne in tople dneve smo z našo posvojenko - psičko Nero izkoristili za potepanja po Kranjski Gori, zadnji oktobrski vikend pa smo se odpravili na meni zelo ljubo morje, ki ga naravnost obožujem. Sprva smo imeli polne roke dela, saj smo šli obirat oljke in urejat izjemen okrasni vrt v Zadru. Ob čisto pravih poletnih temperaturah smo se pri delu pošteno prepotili, na koncu pa je sledilo najboljše od vsega - osvežilen skok v morje, ki je še vedno imelo prijetnih 19 ali 20 stopinj. No, edino naša psička Nera se ni strinjala s to  pogumno potezo in je raje ostala na suhem in varnem pomolu."

Vanja se je v družbi svojih najdražjih domov vrnila zadovoljna in polna novih doživetij ter sveže energije, ki jo bo ob vikendih in praznikih še naprej delila poslušalcem na "najboljšem zame". 

na varnem pomolu.jpg
Na varnem pomolu
Foto: lastni arhiv