danny Dobra karma

Slavni vedeževalec po dolgoletnem molku končno ...

Gore-Tex Svet24.si

Umrl je človek, ki nam je dal Gore-Tex

PER-zupnik avsenik-pl Reporter.si

Čudežna ozdravitev dečka Metoda, ki je padel v ...

michael schumacher Svet24.si

Razkrito, v kakšnem stanju je Michael Schumacher

20200916-01025147 Necenzurirano

Pravljica o Primožu in Josipu #kolumna

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

Modne kombinacije za šolarje Njena.si

Tri modne kombinacije za šolarje

Zabavno Novo mesto

FOTO: Zabavni radijec ima doma kar tri

Piše: M.K.

Čas objave:
13.01.2020 15:51

Zabavnemu jutranjcu s Krke Juretu Zupančiču, se je življenje lani jeseni precej spremenilo. Še dobro, da predvsem na bolje. Najprej je začel skupaj s sodelavcem Rokom Žurgo vsako jutro med tednom zbujati poslušalce na »najboljšem zame«, potem se je poročil s svojo srčno izbranko Karin, nato pa se je nizu njegovih najboljših dogodkov pridružila še ena sreča. Njuna psička Jelly Bean je dobila odlično družbo, ki sliši na ime Gummy Bear.

jure-zupančič, karin
Čaroben pogled Gummy Bear
Foto: lastni arhiv

»O drugem kužku sva s Karin razmišljala že dlje časa, potem pa sva se odločila, da je pravi čas, ko se nama je obema delovni urnik malo umiril. Tako kot Jelly, je tudi naša Gummy rešenka s ceste, tako da imam zdaj doma kar tri dekleta,« navdušeno pove Jure in v smehu doda, da še dobro, da ima še želvaka Gegota, da lahko v njegovi domači družbi, kjer vodijo ženske, držita skupaj, če je treba.

jure-zupančič, karin
Psički Jelly Bean in Gummy Bear
Foto: lastni arhiv

»Jelly na začetku sicer ni bilo čisto jasno, kaj se dogaja in zakaj je Gummy pri nas, ampak se je kar hitro navadila, da bo morala zdaj vse deliti s svojo sestrico. Tako ju večkrat na dan tudi spustimo skupaj, da se igrata. Gummy se dobro privaja na novo družinsko življenje, je pa zaenkrat še težko oceniti, komu bolj pripada – meni ali moji ženi«, pravi krkaš in doda, da je super, ker je še vedno zelo igriva, rada se pocrklja, od veselja pa se včasih tudi polula in s tem spravi v smeh vse okoli sebe.

jure-zupančič, karin
Simpatična Gummy Bear
Foto: lastni arhiv

Tudi jutranjec Rok je vajen odlično poskrbeti za svojo izjemno psičko Blue, tako da imata z Juretom vedno temo za zanimiv pogovor. Sploh kadar se v zvezi z njuno »žensko« družbo dogaja kaj posebnega. Tudi v novem letu bosta ljubeča in skrbna lastnika z vso ljubeznijo in pozornostjo, ter vsemi spretnostmi in znanjem, doma temeljito poskrbela zanju, v službi pa bosta še naprej vsako jutro dobre volje v družbi najboljših poslušalcev, na Radiu Krka.

jure-zupančič, karin
Igriva Gummy Bear
Foto: lastni arhiv