Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Zaljubljen že v vrtcu

Piše: M.K.

Čas objave:
14.02.2020 10:47

Zabavni radijec Jure Zupančič, ki skupaj z Rokom Žurgo že navsezgodaj v smeh spravlja poslušalce Radia Krka, je zasebno zelo nežna in romantična dušica. Prvič se je zaljubil že v vrtcu.

" Še zdaj se zelo dobro spomnim, da se mi je čisto prva ljubezen zgodila že v vrtcu, ko sem se zaljubil v svojo lepo sošolko. Nisem pa bil edini zaljubljen v to prijetno punco, tako da smo se fantje kar tepli med sabo za njeno naklonjenost. Če se prav spomnim, pa takrat nihče od fantov ni zmagal v boju za njeno naklonjenost, " je med smehom spomine na prve ljubezenske iskrice, ob valentinovem obujal Jure, tako da je ostala le prisrčna simpatija in lep spomin. 

JS-801.JPG
Navihana Karin in krkaš Jure
Foto: Jana & Simon Photography

Z leti je spoznal ljubezen svojega življenja in od lani je Jure, ki je nepogrešljiv v Jutru na Krki, tudi srečno poročen. Jure ima odličen spomin in se zelo dobro spominja tudi začetkov te prave in velike ljubezni. "Svojo najdražjo Karin sem spoznal, ko je bila na praksi na radiu, na katerem sem delal pred šestimi leti. Takrat smo se najprej malo družili, potem je "padla" kakšna pijača, kasneje izlet, kmalu pa sva se zaljubila. In ljubezen še kar traja", pove presrečni Jure. In kaj je po njegovem mnenju in njegovih izkušnjah tisto, kar najbolj pripomore k temu, da je ljubezenska zveza uspešna?

JS-801.JPG
Radijec Jure in Karin sta zelo predana drug drugemu
Foto: Jana & Simon Photography

"Mislim, da je najpomembnejše v vezi, da se partnerja prilagajata drug drugemu in sklepata kompromise. Vsak par ima občasno težave, ampak s pogovorom se da vse rešiti, " je prepričan radijec s Krke. 

JS-801.JPG
Z izleti negujeta svojo ljubezen
Foto: Jana & Simon Photography