bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Amel Ćurić - Te zime

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.03.2016 07:37

Čeprav je Amelova prva pesem ‘Neizdrživo‘, ki jo je pevec izdal takoj po zmagi na odmevnem regijskem tekmovanju X Factor Adria, še vedno močno prisotna na radijskih lestvicah, videospot na Youtube pa vsak dan šteje vse več ogledov, vam Amel predstavlja novo uspešnico ‘Te zime‘.

Tudi tokrat je za videospot poskrbel režiser Haris Dubica, ki je kljub oteženemu delu zaradi mraza na zasneženi Bjelašnici ustvaril zimsko pravljico.

O videospotu in svoji novi pesmi je Amel povedal: „Kadri so izredno lepi in posebni, kar mi je nadvse pomembno, saj dajem sam zelo velik pomen videospotom. Glede snemanja mojega drugega videa moram priznati da je bilo zelo težko. Snemali smo tudi na minus 12 stopinj, kar nas je zelo izčrpalo. Jaz sem bil še ok, ko pa samo pomislim na punco, ki je snemala v lahkotni obleki brez rokavov … res pogumno!“

Režiser Haris Dubica pa je po vnovičnem sodelovanju povedal: „Vesel sem, da mi je Amel ponovno zaupal ekranizacijo nove pesmi, ki mi je bila všeč že po prvem poslušanju. Tokrat so bili pogoji za snemanje resnično zelo težki, saj smo večji del videa posneli zunaj na zelo nizkih temperaturah. Zelo rad sodelujem z Amelom, saj je zelo odprt za vse moje nore ideje in vedno se vrže 100% v delo, da se realizirajo slike iz naših glav. Ženska vloga je pripadla čudoviti Ani Bavrki in iskreno se ji zahvaljujem za tolikšno mero potrpežjivosti, saj je snemala tekanje po gozdu in po Bjelašnici v zelo tanki obleki.“

Avtor besedila pesmi ‘Te zime’ sta Borislav Domazet in Damir Bećić, slednji se podpisuje tudi kot avtor glasbe in aražmaja, ki ga je ustvaril v sodelovanju z Dušanom Alagiće, umetnikom, ki sodeluje z glasbeniki, kot so Severina, Željko Joksimović, Sašo Kovačević, Sergej Četković in drugi.

AMEL ĆURIĆ - TE ZIME.mp4