cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Carpe Diem band predstavlja nove "Tapete"

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.05.2016 08:09

Zakaj ravno tapete? Ko skupaj izbereš tapete, veš da to ni več le romanca in da je “na tapeti” več kot le lep vzorec. Ko se enkrat konča, se tudi srce, kot tapete s stene, ne odlepi, brez da se ne bi vsaj malce raztrgalo. Takrat je čas, da pustiš preteklost za sabo in rečeš “Carpe Diem” novim priložnostim. Ampak še vedno se kdaj rad spomniš kako lepe so bile te vajine “tapete" in kar so predstavljale...

Kaj še načrtuje skupina v prihodnje?
Poleti bo skupina polno zasedena s koncerti, snemanjem videospota za Tapete in snemanjem novih komadov. Poletje bo tudi prineslo tradicionalno Terasanje, ki vedno znova navduši z glasbo, fenomenalnim vzdušjem in ambientom na skriti celjski terasi. V pripravi je tudi prav poseben izid albuma, ki bo povzel vse Carpe Diem band skladbe od Jutr naprej ter glasbo povezal tudi s percepcijo in umetnostjo. Uf, obeta se noro poletje!

Kdo so Carpe Diem band?
Še ne poznaš razigrane glasbene skupine, ki si je nadela pozitivno naravnano ime "Cape Diem" ali "užij dan"? Marsikdo jih prepozna po njihovi "jutr, jutr vse bo vredu", kdor pa jih spremlja na koncertih in družabnih omrežjih pa tudi kot kreativno skupino, ki v rednih intervalih predstavlja svežo, novo glasbo, koncerte, videospote in dogodke. Njihov glasbeni spekter in stil povzema in meša glasbene stile pop-a, rock-a in ska-ja, včasih namoči prste v mirni baladi ali pa vse skupaj zabeli z disko in funk ritmi. Rezultat je prepoznavna stilska kombinacija, ki te ne pusti hladnega če njihovo glasbo poslušaš po radiju in še manj ko te glasba kar sama premakne na njihovem koncertu. S fanti ti zagotovo nikoli ni dolgčas, njihov kreativni ritem pa zadnje čase bije vedno hitreje. Kdo so Carpe Diem? Zdaj veš!





CARPE DIEM - TAPETE