Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Jana Sen&Reši me

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.11.2012 07:36

Jana Sen ob izidu njenih »Le lepih pesmi« na naših valovih predstavlja še popovsko obarvan posladek »Reši me«. Mlada in kreativna umetnica Jana Sen iz okolice Novega mesta, je novo glasbeno odkritje na slovenski glasbeni sceni.

S svojim pred kratkim pri založbi Celinka izdanim avtorskim prvencem "Le lepe pesmi" je pozitivno presenetila kar nekaj priznanih glasbenih kritikov in bila kot obetavna umetnica izbrana na razpisu " Val202 išče dobro glasbo-2011" .

V letošnjem letu se je kot ena izmed redkih slovenskih kantavtoric predstavila na Kantfestu v Rušah in bila dobro sprejeta na radijskih valovih.

Pri aranžiranju in snemanju pesmi so sodelovali kitarist Dejan Udovč, kitaristka Katja Habulin in spremljevalna pevka Nina Uršič.

»V vsaki od pesmi se bo vsak našel na svoj način in podoživel prav posebne trenutke v življenju- odločitve, ljubezni, prave odločitve na razpotjih, pozitivna osamljenost, ko ima človek čas samo zase, in še bi lahko naštevali (REVIJA EVA).«
Pri aranžiranju in snemanju njenih pesmi na albumu » Le lepe pesmi« je sodelovala s številnimi izvrstnimi glasbeniki, med drugimi tudi s pevko Severo Gjurin( Olivija) in harmonikarjem Juretom Tori ( Orleki, Tori Trio).