zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Michael Buble - Nobody but me

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.08.2016 07:01

Kanadski pevec Michael Buble za jesen napoveduje izid svojega devetega studijskega albuma z naslovom Nobody but me - istoimeni singel, ki napoveduje album pa smo izbrali za današnji hit dneva.

Maja je Buble svojim oboževalcem sporočil, da mora zaradi zdravstvenih težav za nekaj časa na počitek. Pojasnil je, da je kriva operacija glasilk, zato bo moral počivati.
"Nič govorjenja in petja nekaj časa, vendar zdravniki pričakujejo popolno okrevanje," je zapisal in jim obljubil, da jih bo sproti obveščal o napredku pri okrevanju.

Michael Bublé se lahko pohvali že s štirimi grammyji in več drugimi nagradami. Iz anonimnosti se je prebil z albumom It's Time leta 2005, dve leti pozneje pa je njegov novi izdelek, Call Me, že osvajal svetovne lestvice. Prvi singel s tega albuma, ki je še vedno ena največjih njegovih uspešnic, ima naslov Everything, veliko so se vrtele tudi skladbe Lost, It Had Better Be Tonight in Comin' Home Baby.

Leta 2009 je izdal album Crazy Love, s katerega sta se najbolj "prijeli" pesmi Haven't Met You Yet in Hold On. Po božičnem albumu Christmas je leta 2013 izdal še album To Be Loved. Brez opisa