Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Zabavno Brez opisa

HIT DNEVA: Sigala feat. Imani & DJ Fresh - Say You Do

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.04.2016 07:22

Britanski producent Sigala je v 2016 vstopil s singlom ‘Easy Love’, s katerim je debitiral na prvem mestu lestvice ‘The Official UK TOP 40 Singles Chart’.

Danes glasbenik predstavlja nove plesne ritme ‘Say You Do’, ki jih je ustvaril v sodelovanju z DJ Fresh, ki je pesmi dodal tisto sladkost, ki jo vsaka uspešnica potrebuje. Kot pevka tokrat navdušuje 16-letna pevka Imani, ki jo na Otoku že primerjajo z Adriano Grande in Rihanno. Glasbenico, ki je svojo prvo pesem napisala že pri 10-tih letih so odkrili, ko je dopolnila 14. leto po priporočilu njene glasbene učiteljice.

Po zadnjih dveh uspešnih singlih v house ritmih ('Easy love' in 'Sweet Lovin'), se je pri ‘Say You Do’ Sigala usmeril v malce bolj ‘tropske ritme’ v katere je previdno vmestil Drum & bass vložke. S tem se je vrnil ritmom v katere se je zaljubil že kot najstnik in je zaradi njih vzljubil tovrstno ustvarjanje glasbe.


Sigala je v kratki glasbeni karieri navdušil že številne glasbene kritike. Po uspešnici ‘Easy Love’, MTVjevega nominiranca v kategoriji ‘Brand New’, nad njim pa ne skriva navdušenja tudi BBC-jev Radio 1, in časopisne hiše kot so The Sun, Daily Mirror in druge.