benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Zabavno Nm

Iskani Chuck Norris, pisci diplom..

Piše: Radio Krka, STA

Čas objave:
20.12.2012 09:40

Vodilni slovenski spletni iskalnik Najdi.si je objavil tudi seznam nekaterih najbolj zanimivih iskanj, ki so jih zabeležili v letu 2012. Uporabniki so poizvedovali, kako osvojiti moškega, kdo piše diplome, kako uiti pokojninski reformi, ali lahko kdo premaga Chucka Norrisa, ali se splača lagati na razgovoru za službo.

Na temo ljubezni so bile letos najbolj iskane naslednje besedne zveze: kako osvojiti fanta; kako osvojiti žensko; kako osvojiti moškega; kako zanositi; kdaj me bo oplodil; zmenki zastonj; zakaj moške vleče v gostilno; zakaj moški varajo.

Med iskanji praktične narave so se najpogosteje pojavila iskanja na temo denarja, iskanja službe in pokojninske reforme: kako do denarja; kako igrati loto, da zadanem; kako se obnašati na razgovoru; se splača lagati na razgovoru za službo; kako zmanjšati dobiček; kako prikriti dobiček; kako uiti pokojninski reformi; kako zbiti kilometre.

Najbolj šaljiva iskanja iz sveta filma in glasbe pa so po navedbah podjetja Tsmedia, ki upravlja iskalnik Najdi.si, naslednja: Lady Gaga je moški; hreščav glas Tanje Žagar; masaža dojk Saše Lendero; Chuck Norris se je prikazal Mariji; ali lahko kdo premaga Chucka Norrisa; ali se lahko Chuck Norris podpiše na zvočni zid.