kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zabavno Peking

Jackie Chan bo svoje premoženje podaril

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2012 16:35

Kitajski akcijski zvezdnik Jackie Chan bo vse svoje premoženje, ki je vredno kar 130 milijonov evrov, razdelil dobrodelnim organizacijam. Sin ne bo dobil ničesar, saj je Jackie mnenja, da lahko dobro zasluži tudi sam.

58-letni Jackie Chan je v intervjuju v Pekingu izjavil, da bo vse svoje premoženje podaril v dobrodelne namene, svojemu sinu pa ne namerava zapustiti ničesar. Kot pravi, verjame, da je njegov sin sposoben zaslužiti svoj denar. 58-letni Jackie se sicer poslavlja iz sveta filma. Na letošnjem festivalu v Cannesu je povedal, da je Chinese Zodiac njegov zadnji film, ki ga je posnel kot akcijski junak. "Nisem več mlad in povem vam po resnici, zelo, zelo sem utrujen. Poleg tega, svet je dandanes še preveč nasilen. Rad imam akcijo, ampak ne maram nasilja,'' je dejal simpatični igralec, ki je kariero začel kot kaskader v filmih Brucea Leeja Fist of Fury in Enter The Dragon.

Sin Jaycee je tudi stopil po očetovih stopinjah, vendar je pri tem dosti manj uspešen kot njegov svetovno znani oče. Nastopil je v več kot 20 filmih, vendar vsi veljajo za polom. Film Double Trouble, v katerem je nastopil, velja celo za enega najslabših filmov v zgodovini filma. V kinematografih je namreč zaslužil skromnih 10 tisoč dolarjev.