zakon privlačnosti Dobra karma

Zakon privlačnosti v želeno smer lahko sprožimo...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 26. maja

katedrala svobode Reporter.si

Katedrala Svobode: Sprte stranke bivše koalicije ...

Družina Grivec, nov hlev Svet24.si

Na pogorišču je zrasel nov gospodarski objekt

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo: kaj je KPK ugotovila v aferi maketa

petra-roi Odkrito.si

Se žena slovenskega pevca res videva z Donaldom ...

sasa pavlin stosic Njena.si

Igralka odvrgla vsa oblačila

Zabavno Novo mesto

Juretova babica je za štose

Piše: M.K.

Čas objave:
01.04.2019 08:52

Prvi april je edini dan v letu, ko so laži dovoljene, celo zaželene. Ste že koga nasmejali na ta račun? Previdno, komu in kaj boste danes verjeli, ker tudi vas lahko kdo danes prepriča v nekaj, kar sploh ni res.

Naš jutranji voditelj Jure Zupančič je nasmejan že navsezgodaj zjutraj in to čisto vsak ponedeljek, saj vedno pride v službo dobre volje. Zadnje čase se za prvi april ne pripravlja posebej, ker ga vsi pričakujejo in je že res težko koga presenetiti, je prepričan Jure.

"Se pa spomnim, kako me je babica, ko sem bil še mlajši, potegnila za nos. Ko sem prišel iz šole, mi je rekla da je soseda padla po stopnicah in si zlomila nogo in da jo gremo sedaj obiskati v bolnico. In jaz sem se že oblekel in se pripravil na odhod, pri vratih pa me je že čakala babi in se mi smejala in mi končno povedala da me je potegnila za prvi april. "  

"Moja babi je zelo prepričljiva in obvlada črn humor, " se smeji Jure. "Je pa dobro, da ta njena šala ni bolela ne mene, ne babice, ne sosede. Kdo ve, mogoče pa tudi danes zame pripravlja kakšno presenečenje, " pravi krkaš, ki si je danes zjutraj na najboljšem zame že privoščil poslušalce Radia Krka.