900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zabavno Ljubljana

Kako se bo odrezala naša Hannah?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.04.2013 20:45

Naša evrovizijka Hannah Mancini s tremi plesalci Maestra pod vodstvom Anžeta Škrubeta že vadi koreografijo za evrovizijski nastop, čez dva tedna pa odhaja na koncert v Amsterdam.

Američanka, ki živi v Sloveniji, ima s pripravami na Evrovizijo veliko dela, saj je 14. maj bliža. Kot je znano, bo na oder v Malmöju stopila v prvem polfinalu, pod zaporedno številko 3. Nedavno so predstavili tudi uradni videospot za skladbo Straight Into Love, končno podobo pa počasi dobiva tudi njen nastop.
Kot je dejala si je zamislila zelo "vizualne" tri minute na evrovizijskem odru, v katerih želi prikazati močna čustva, ki jih tudi opeva v pesmi, od drame do strasti. V skladbi Straight Into Love je sicer zelo malo spremljevalnih vokalov, se bo pa Slovenija tokrat odpovedala "zimzeleni trojici" Katji Koren, Sandri Feketja in Martini Majerle. Kot je dejala Hannah, so se ozrli čez mejo, saj bosta spremljevalni pevki iz Danske. "Ne bosta pa niti v dosegu kamere, saj imata res majhno vlogo," je še pojasnila. Če bo to uspešen recept, pa bomo izvedeli že sredi maja.