Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno Zagorje

Kmalu: Najboljša zabava v Zagorju

Piše: Ž.D.

Čas objave:
22.12.2017 09:00

Zadnje dni leta lahko preživite na tridnevnem glasbenem dogajanju ADIJO, 2017 v Zagorju.

V Zasavju vas vabijo, da se skupaj s prijatelji poveselite in poskrbite, da si boste zadnje dni starega leta zapomnili za vedno. Najboljša zabava ob koncu leta v Zagorju ponuja popolnoma brezplačen vstop in kar tridnevno glasbeno dogajanje. Med 29. in 31. decembrom bodo zagorski oder zasedli znani glasbeni gostje, ki bodo prazničnemu decembru dodali piko na i.

Zabava se začenja že v petek, 29. decembra, ko se boste s toplim čajčkom ali kuhanim vinom v rokah zabavali z Big bandom Zagorje, v istem večeru pa zapeli tudi z največjo slovensko pop in jazz vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile.

30. december, večer pred najdaljšo nočjo v letu, prinaša na zagorski oder Aktualovo galamo Radia Aktual. Dean on the Mike in Anita Gošte bosta z vami žurala z največjimi decembrskimi uspešnicami in ogrel prizorišče. V istem večeru bodo nastopile tudi Učiteljice, glasbena skupina, ki poleg svojih skladb izvaja tudi največje uspešnice hrvaških zvezd zabavne glasbe. Večerno dogajanje, ki se bo zavleklo pozno v noč, prinaša vrhunec večera, legendarno in nepozabno rock skupino Parni valjak.

Silvestrski večer na prostem, pod nebom, pripravljenim za ognjemet, in pozdrav novemu letu je nepozabno doživetje. Najboljša zabava ob koncu leta vabi v Zagorje tudi tretji dan, 31. decembra. Ob 20. uri se zabava začenja z Ansamblom Svetlin, skok v novo leto pa je rezerviran za ene in edine Modrijane.

Za najboljšo zabavo potrebujemo samo še vas. Saj veste: »Povsod je lepo, v Zagorju je najlepše!«