mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno

KUMFest 2019: dvodnevna zabava z Draženom Zečićem, Tanjo Žagar, Poskočnimi muzikanti in bogatim dnevnim programom!

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
28.08.2019 12:26

Letos se v Trbovlje vrača dvodnevna fešta, ki so jo Zasavci komaj čakali. V petek, 30. in v soboto, 31. avgusta 2019, bo prizorišče pred Zasavskim muzejem v Trbovljah tresla nora zabava, v soboto pa obiskovalce čaka tudi vrsta zanimivosti, ki jih preprosto ne smete zamuditi!

Po nekajletnem premoru se v Zasavje vrača legendarni KUMFest 2019. Letos še večji, še odmevnejši in še bolj nor kot pretekla leta. Na prizorišču pred Zasavskim muzejem v Trbovljah se bo dogajalo kar dva dni - v petek, 30. in v soboto, 31. avgusta 2019. Ne zamudite!

Dvodnevna zabava, ki bo tresla Trbovlje 

Fešta se začne v PETEK, 30. AVGUSTA 2019! Pred Zasavskim muzejem v Trbovljah bodo obiskovalce na prvi dan KUMFesta zabavali živahna Tanja Žagar, energični Poskočni muzikanti, zabaven PiNg PoNg PartyBand, nora Petkova pumpa in simpatične Kumske punce.

Nadaljujemo v SOBOTO, 31. AVGUSTA 2019! V soboto že med 15. in 18. uro na obiskovalce čakajo številne zanimive animacije in bogat otroški program. Za animacijo otrok bo poskrbela Dinova glasbeno-plesna zabava z Alenko Kolman, najmlajše pa čakajo tudi poslikave obraza, kotiček z animatorjem,  zabaviščni park z napihljivim gradom in še in še! 

Potekal bo tudi DOBRODELNI SREČELOV, kjer bodo obiskovalci v duhu dobrodelne note preizkusili srečo in se potegovali za zanimive nagrade. Rdeči križ bo za obiskovalce - predvsem tiste najmlajše - pripravil vrsto atraktivnih dejavnosti. Med drugim si bodo lahko dodobra ogledali gasilsko in reševalno vozilo, se spoznali z načini oživljanja in še marsikaj drugega!

V večernih urah pa obiskovalce čaka nora fešta v družbi zvenečih imen zabavne glasbe. Zabavali vas bodo legendarni Dražen Zečić,vrhunska Klapa More, neverjetna Klapa Siniše Žunca in nora Aktualova Galama

POZOR: VSTOPNINE NI!

kum_1042x546.jpg