žalostna ženska Dobra karma

'Odločila sem se pisati vsem tistim, ki ste ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Zabavno

Mark Zebra že navdušuje z novo skladbo '3 noči'

Piše: T. R.

Čas objave:
09.12.2019 18:08

Mark Zebra po petkovi premieri skladbe '3 noči' navdušuje v radijskem etru in na Youtube!

Plesni ritmi, pod katere se podpisuje kar Mark Zebra, je za besedilo k sodelovanju povabil avtorja mnogih uspešnic doma in v tujini, Roka Lunačka, ki je znal tudi tokrat prisluhniti Markovi želji o sporočilu, saj je skladba biografska. »Čeprav je ritem zelo živahen, besedilo ni,« je o skladbi, povedal Mark Zebra.

»Pesem '3 noči' je nastajala kar nekaj mesecev. Že kmalu po izidu pesmi 'S. O. S.' sem dobil "navdih" za novo pesem, saj sem morda predolgo razmišljal o bivši punci razmišljal, hehe, … Kmalu sem poklical Lunačka in Krešota. Takoj smo se lotili ustvarjanja, tako, da smo kar nekaj časa preživeli skupaj, dokler nismo prišli do želenega zvoka in besedila,« je o nastajanju nove plesne uspešnice povedal Mark Zebra in še dodal: »V bistvu si ne znam predstavljati nastajanja mojih skladb brez njiju, saj smo res dober team in točno vemo kaj pričakovati drug od drugega, prav tako pa ideje letijo kot za šalo, bi lahko rekel. Že delamo naprej s polno paro.«

Videospot je bil posnet na enem najlepših dvorcev v Sloveniji. Tik pred snemanjem je lastnik povedal, da zna na dvorcu Štatenberg tudi strašiti in prav to je ekipa tudi izkusila. »Na koncu snemanja okoli polnoči, med pospravljanjem je bila vsem prisotna iznenada druga energija na dvorišču. Kolega Orson, ki v videu igra služabnika, je v nekem trenutku zakričal ko je šel čez dvorišče. Trdi, da je videl majhno deklico v beli obleki ... Vsi smo se le spogledali in nasmejali češ kaj se greš, a smo zelo pohiteli, da smo opremo pospravili v avtomobile in čimprej odšli. Zanimiva izkušnja, ne vem če bom še kdaj tam snemal po tej izkušnji. Je zelo lepo ampak , duhov pa ne maram, hehe,« je povedal Mark, ki je video zaupal Žigi Djuri.

Zgodba videospota ne sledi zgodbi skladbe, tako se je Mark Zebra znašel v glavni vlogi španske limonade z vsemi značilnimi vlogami in opremo, kot je tipičen avto in drama o ljubezni.

Več utrinkov s snemanja videospota lahko preverite v spodnji fotogaleriji >>>