Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto

Krkašico na dopustu presenetil Luka Dončić

Piše: M.K.

Čas objave:
31.07.2019 18:04

Voditeljica z Radia Krka Tina Cvijanovič je tudi letošnje brezskrbne dni preživljala na sosednjem Hrvaškem. Tam se je predajala soncu in morju, zgodilo pa se ji je tudi nekaj nepričakovanega, zato si bo letošnji poletni dopust zapomnila za vedno. Niti v sanjah si ni predstavljala, koga bo srečala med oddihom pri sosedih.

"Z družbo smo letovali na Krku in si v kavarni na plaži privoščili osvežitev, zraven pa je bil reklamni pano z Luko Dončićem in salamco. Ker je bil večji, smo se pohecali, lej ga Luka.  Seveda si niti v sanjah nismo mislili, da ga bomo videli še v živo. Tako ni minila minuta in na naše veliko presenečenje se pojavil še original, sam Luka Dončić, ki je prav tako prišel na pijačo s svojo družbo."

"Res je velik, dobesedno in tudi v prenesenem pomenu", se z nasmehom srečanja z obale spominja Tina. 

In kako je nastala skupna fotografija? " Vse se je dogajalo zelo hitro in ja, malo smo bili v dilemi, ali bi pristopili k njemu ali ne, saj je bil tudi on na zasluženem oddihu, ampak na koncu smo se le opogumili in pristopili k njemu, saj je Luka vseslovenski junak in si ga vsi malce lastimo, zato smo mu čestitali za izvrstno košarkarsko sezono in ga poprosili za skupno fotko.  Luka je bil za in še zdaj sem vesela nepričakovanega in prijetnega srečanja, ki mi bo letošnje poletne dni pustilo za vedno v najlepšem spominu.