mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno Zagorje

Najboljši zaključek leta v Zagorju

Piše: Ž.D.

Čas objave:
27.12.2017 10:00

Tridnevno glasbeno dogajanje ponuja brezplačen vstop in najboljši skok v novo leto.

Ste tudi vi med tistimi, ki zadnji čas brskajo po spletu in se sprašujejo, kam na silvestrovanje? Če berete ta članek, potem si prav zdaj organizirate najboljšo zabavo ob koncu leta. 

Vabimo vas v Zagorje, da zadnje tri večere leta 2017 preživite skupaj z nami in svojimi prijatelji. Letošnje dogajanje ponuja popolnoma brezplačen vstop in kar tri dni nepozabne zabave. Na zagorskem odru bo že v petek, 29. decembra, nastopil Big band Zagorje, medtem ko boste vi srkali najboljši čaj ali kuhano vino. Skupaj z njimi boste dočakali poslastico večera, ko bo na odru zapela največja slovenska pop in jazz vokalna skupina Perpetuum Jazzile.

Pod zagorskim odrom bo veselo tudi v soboto, 30. decembra. Zabava se začenja ob 20. uri, ko vas bosta Dean on the mike in Anita Gošte ogrela z Aktualovo galamo, takoj za njo pa bodo oder zasedle Učiteljice. Glasbena skupina, v kateri je tudi slovenska predstavnica, bo prepevala svoje pesmi in največje uspešnice hrvaških glasbenih zvezd. Če govorimo o zvezdah, je čas, da omenimo še vrhunec večera: nastop legendarne glasbene skupine Parni valjak. Naj oživi vaše rockovsko srce!

Najdaljša noč v letu je v Zagorju rezervirana za domače glasbenike in tiste, ki se radi zavrtite ob zvokih polke ali valčka. Prizorišče bo ogrel Ansambel Svetlin, polnoč pa boste letos v Zagorju dočakali z nepozabnimi Modrijani in z njimi zažurali pozno v noč!

Pridite na najboljšo zabavo ob koncu, ki jo v Zagorju za vas pripravljamo brezplačno od 29. decembra do novega leta vsak dan bo 20. uri. Vabljeni!