Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Ljubljana

Prihaja Slash!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.02.2013 09:14

Obeta se vroč rockerski večer! Eden od velikanov rockerske kitare Slash bo z Mylesom Kennedyjem in The Conspirators drevi ogrel občinstvo v ljubljanski Hali Tivoli.

Kot predskupina nekdanjemu članu Guns N'Roses bodo nastopili slovenski The Tide.

V Ljubljani se bo Slash, rojen kot Saul Hudson, ustavil v sklopu velike svetovne turneje ob izidu drugega solističnega albuma "Apocalyptic Love". Za nastope je Slash sestavil ekipo glasbenikov, na čelu s frontmanom Kennedyjem ter bobnarjem Brentom Fitzom, basistom Toddom Kernsom in dodatnim kitaristom Frankom Sidorisom.

Slashevi nastopi po besedah organizatorjev spadajo med najbolj vroče rock koncertne atrakcije, kar potrjujejo navdušeni odzivi občinstva in recenzije, ki ga ocenjujejo z odliko. V Ljubljani bo nastopil z izborom pesmi, ki vključuje tako hite Velvet Revolver, Slash's Snakepit in Guns N'Roses kot tudi material iz samostojnih albumov.

Slash je priznan kot eden najboljših kitaristov in avtorjev, vse odkar je pred skoraj 30 leti z Guns N'Roses in neprekosljivimi hiti, kot so "Sweet Child O' Mine", "November Rain" in "Paradise City" osvojil svet, so o možu s klobukom zapisali organizatorji.

Po razpadu "Gunsov" je kitarist sodeloval pri različnih projektih, med drugim je ustanovil Slash's Snakepit in Velvet Revolver. Nastopal je s priznanimi glasbeniki, kot so Micheal Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles in Ozzy Osbourne.

The Tide se je v nastopih pred zvenečimi imeni že kalila ob koncertih Iron Maiden in Uriah Heep, za lokalno predskupino pa jih je izbral Slash. Slovenski rockerji, ki sodelujejo že osem let, so napovedali udaren, glasen in pravi rockerski nastop.