horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 27. januarja

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan že ob poroki ponudila tisto, ...

voziček, starostniki Svet24.si

Težave domov starejših občanov ali kdo služi ...

fantasy-4655368_1920 Dobra karma

Tarot napoved: ne vztrajajte v nečem, kar vam ...

Mihaela Muhvić Njena.si

Mihaela razkrila žalostno življenjsko zgodbo

kobe bryant gigi Njena.si

Leteli kljub prepovedi, umrla tudi košarkaška ...

Zabavno Novo mesto

Radijka Tina je magnet za slavne

Piše: M.K.

Čas objave:
29.10.2019 12:52

Radijka Tina Cvijanovič letos doživlja veliko nenavadnega. Ima pa ogromno srečo, saj so njena doživetja predvsem prijetna presenečenja. Že od spomladi srečuje same slavne, lepe, sposobne in postavne Slovence.

Aprila letos se je ob svojem rojstnem dnevu, v studiu Radia Krka srečala z najbolj znanim zabavnim slovenskim glasbenikom, šarmantnim Janom Plestenjakom. Samo nekaj mesecev kasneje, sredi vročega, brezskrbnega poletja, pa je na hrvaški obali srečala edinstvenega slovenskega košarkarja Luko Dončića. Navdušena nad tem, da je tudi v živo spoznala slavna Slovenca, si krkašica in učiteljica slovenščine, ni niti najmanj predstavljala, da jo čaka še kakšno takšno nepozabno doživetje. 

"Pred kratkim smo imeli tradicionalno strokovno-športno srečanje učiteljev elektro in računalniških šol Slovenije v Umagu. Pomerili smo se v različnih športih, družili in izmenjavali izkušnje in poslušali predavanje nekdanje plavalke in dobitnice srebrne olimpijske medalje Sare Isaković. No to pa ni bila edina znana gostja v hotelu, saj smo ravno pred večerjo s tematskim plesom nepričakovano naleteli na Letečega Kranjca - Roberta Kranjca, ki je tekmoval na prestižnem kolesarskem amaterskem tekmovanju v Istri". Skromen in sila simpatičen Robi se je z veseljem slikal z navdušeno radijko Tino, ki se ji zadnje čase res dogaja precej lepega in ima veliko sreče z znanimi Slovenci. Le koga bo srečala naslednjič?