svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

teršek Svet24.si

Oče z glasom božal Slovenijo, sin jo dviga na ...

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

Janez Janša Svet24.si

Od torka dalje omejitev gibanja na občine

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

občine Odkrito.si

Od torka bomo spet zaprti v občine

Domen Kumer, Spela Groselj Njena.si

Špela Grošelj in Domen Kumer kot zaljubljen par

Zabavno Novo mesto

Rokov XSKULL8 z novim singlom: Tukaj je Engine of doom!

Piše: X8

Čas objave:
28.04.2020 15:14

Dober mesec po podpisu s tujo založbo RTR Records in nastankom novega imena, naš Rok Žurga s svojimi XSKULL8 predstavlja čisto svež, udaren in s trenutnimi razmerami sovpadajoč singel ENGINE OF DOOM!

Fantje iz skupine XSKULL8 so po slovesu imena Captain Morgan's revenge in podpisu s tujo založbo RTR Records takoj zavihali rokave in se spustili v nekoliko drugačne, a sebi in svoji zvesti publiki zveste vode. V sodelovanju s producentom Matejem Pečavarjem je nastal nov singel Engine of doom, ki so ga fantje posneli v RSL Production studiu. »Če je bil prejšnji komad (My worst enemy) bolj oseben, izpoveden, gre pri tem bolj za opažanja dogajanja po svetu. O tem kako smo vsi skupaj le gorivo za stroj uničenja,« pojasnjujejo fantje in dodajajo, da zgodba pesmi izredno sovpada s trenutnimi razmerami v naši družbi. »Sama izdaja singla se je sicer malo zavlekla, a vse z razlogom. Po podpisu z založbo je bilo treba urediti še določene ''papirnate'' zadeve, potem je prišla še ta epidemija in spet smo se morali prilagoditi. Na koncu smo določili, 25. aprila gre komad ven, pa kakor ve in zna. In mislimo, da nam je kar dobro ratalo,« v smehu pravijo fantje, ki so novoizdano pesem uradno pozdravili s FB eventom v sklopu tedenskih live sessionov, ki jih imajo ob sobotah zvečer na svoji uradni FB strani. Tako so predstavili tudi video za komad, ki je nastal pri Mirror 2 Mirror production.

Engine of doom by XSKULL8
Engine of doom by XSKULL8
XSKULL8

In kako naprej? »Nov album! Pesmi so končane, z Matejem Pečaverjem, ki bo produciral tudi album razvijamo zvok, ideje in brusimo detalje že od začetka leta. Tako da mislimo, da ta plata bo pa res... nardila svoje,« še obljubljajo fantje, s katerimi se lahko družite vsako soboto zvečer na uradni FB strani XSKULL8.
Kot kaže nam preostane le še to, da se veselimo dneva, ko se bomo lahko z albumom v roki prepričali v to. Do takrat pa uživamo v tršem, močnejšem in karizmatičnem Engine of doom!