Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Zabavno Novo mesto

Rokov XSKULL8 z novim singlom: Tukaj je Engine of doom!

Piše: X8

Čas objave:
28.04.2020 15:14

Dober mesec po podpisu s tujo založbo RTR Records in nastankom novega imena, naš Rok Žurga s svojimi XSKULL8 predstavlja čisto svež, udaren in s trenutnimi razmerami sovpadajoč singel ENGINE OF DOOM!

Fantje iz skupine XSKULL8 so po slovesu imena Captain Morgan's revenge in podpisu s tujo založbo RTR Records takoj zavihali rokave in se spustili v nekoliko drugačne, a sebi in svoji zvesti publiki zveste vode. V sodelovanju s producentom Matejem Pečavarjem je nastal nov singel Engine of doom, ki so ga fantje posneli v RSL Production studiu. »Če je bil prejšnji komad (My worst enemy) bolj oseben, izpoveden, gre pri tem bolj za opažanja dogajanja po svetu. O tem kako smo vsi skupaj le gorivo za stroj uničenja,« pojasnjujejo fantje in dodajajo, da zgodba pesmi izredno sovpada s trenutnimi razmerami v naši družbi. »Sama izdaja singla se je sicer malo zavlekla, a vse z razlogom. Po podpisu z založbo je bilo treba urediti še določene ''papirnate'' zadeve, potem je prišla še ta epidemija in spet smo se morali prilagoditi. Na koncu smo določili, 25. aprila gre komad ven, pa kakor ve in zna. In mislimo, da nam je kar dobro ratalo,« v smehu pravijo fantje, ki so novoizdano pesem uradno pozdravili s FB eventom v sklopu tedenskih live sessionov, ki jih imajo ob sobotah zvečer na svoji uradni FB strani. Tako so predstavili tudi video za komad, ki je nastal pri Mirror 2 Mirror production.

Engine of doom by XSKULL8
Engine of doom by XSKULL8
XSKULL8

In kako naprej? »Nov album! Pesmi so končane, z Matejem Pečaverjem, ki bo produciral tudi album razvijamo zvok, ideje in brusimo detalje že od začetka leta. Tako da mislimo, da ta plata bo pa res... nardila svoje,« še obljubljajo fantje, s katerimi se lahko družite vsako soboto zvečer na uradni FB strani XSKULL8.
Kot kaže nam preostane le še to, da se veselimo dneva, ko se bomo lahko z albumom v roki prepričali v to. Do takrat pa uživamo v tršem, močnejšem in karizmatičnem Engine of doom!