robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

Tanja Ribič Odkrito.si

Tanja Ribič - zdaj počne TO ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Zabavno Krško

FOTO: Sergeja šla po gobe

Piše: S.B./M.K.

Čas objave:
03.07.2018 12:02

Radijska voditeljica Sergeja Bogovič je prijetno ohlajene prostore studia Radia Krka zamenjala za povsem drugačno okolje.

received_10215268224232366.jpeg

Zelo rada ima različne kraje, zato je nedavno spet odpotovala. Ne le, da se med sprehajanjem po hribih in gozdovih sprosti, ampak so te čudovite naravne lokacije v teh dneh polne okusnih dobrot, predvsem borovnic in gozdnih jagod. Krkašica pa odkrito priznava, da na najbolj skritih kotičkih išče tudi gobe. 

"Jurčke in marele sem pogosto našla, ne pa tudi lisičk, zato jih na mojem krožniku letos še ni bilo. Se pa priporočam,  če jih bo uspelo najti komu drugemu", se navihano nasmeji Sergeja. " Čeprav se sploh ne bojim višine, pa sem pri nabiranju gob precej previdna. Tistih, ki jih ne poznam, ne nabiram", zagotavlja radijska voditeljica.

received_10215268217112188.jpeg

V njeni družbi so hribi in gozdovi polni smeha in zabave, takšna pa je tudi ona, kadar proste trenutke zamenja za vodenje programa. "Radio Krka je ob najboljših poslušalcih tudi "najboljši zame", pravi Sergeja, ki že komaj čaka, da spet sede pred mikrofon na 106,6 Mhz.