Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

Zabavno Novo mesto

Silvesterska zgodba o ugrabljenem avtu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.01.2013 14:36

So tudi zgodbe, ki se končajo na prav smešen način. Silvestrsko jutro se je za vestnega voznika, ki je avtomobil pustil v centru Novega mesta in domov odšel drugače, na srečo končalo - srečno.

Veselo silvestrovanje se je zaključilo s malce preglobokim pogledom v kozarec, pa se je Novomeščan odločil zaprositi prijatelja za vožnjo domov, da ne bi trpela denarnica - saj veste, zaradi koga. Svojega jeklenega ljubljenčka je pustil parkiranega v centru Novega mesta.

Dobra odločitev, bi lahko rekli, a se je pri komunikaciji nekje zapletlo. Ko se je namreč Novomeščan danes zjutraj odpravil ponj, avtomobila več ni bilo.

Stekla je hitra akcija "ugrabljenega" vozila, o kateri smo poročali tudi v programu našega radia ter tako skušali lastniku vrniti izgubljenega ljubljenčka.

Dopoldan nam je dve uri kasneje polepšal klic lastnika, ki je, malce v zadregi javil: "avto sem našel, ni bil ukraden, lahko umaknete objavo..."


S komaj resnim obrazom smo poslušali še razlago urgentnega dogodka: neimenovani Novomeščan ima namreč tako dobre prijatelje, da so odpeljali domov ne le njega, temveč tudi njegov avto. Le da so mu to pozabili povedati...

Konec dober, vse dobro. Zagotovo pa sledi runda brezalkoholne pijače in veliko smeha. Privoščimo mu.