Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno

Slovenska zvezdnica je nov videospot snemala 100m nad tlemi!

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
10.05.2019 14:31

Popularna slovenska pevka Nina Donelli, ki je pred kratkim izdala veliko uspešnico Jaka sam žena, je spet popolnoma navdušila - tokrat je v sodelovanju s hrvaško skupino Tarapana band izdala pesem Genijalno. Videospot zanjo je bil posnet kar 100m nad tlemi!

Priljubljena slovenska pop pevka Nina Donelli, je letos svoje oboževalce že navdušila z novo pesmijo Jaka sam žena, ki jo radijske postaje popolnoma obožujejo. Tokratno presenečenje za njene poslušalce pa je popolnoma nov, poletni hit Genijalno, ki ga je posnela v sodelovanju s hrvaško skupino Tarapana band.

Upoštevajoč Ninine največje uspešnice bi lahko rekli, da je nismo vajeni v tako nežni vlogi, kot smo jo uspeli spoznati sedaj.

Po njenih največjih 'Bogati tata', 'Propala veza', 'Dalmatino', 'Zapalit ču klub' in 'Moje tijelo', je tokrat izdala eno izmed svojih najbolj nežnih uspešnic. Njeno nežno plat smo do sedaj lahko spoznali v njeni pesmi 'Ljubav nema kraj', ki jo je zapela sama, tokrat pa je predstavila nekaj še bolj čutnega. 

Prijetne melodije in ganljiva ljubezenska zgodba 

V ljubezenski zgodbi se prepletajo čutni ritmi in ganljiva ljubezenska zgodba med Nino in Franom, pevcem skupine Tarapana band. Čeprav je zasedba videospot snemala kar 100m nad tlemi, so Nina in simpatični fantje snemanje izpeljali popolnoma profesionalno in brez strahu. 

Polno zaseden urnik in številni nastopi 

O uspešnosti Nine Donelli, ki jo občinstvo po celotnem Balkanu naravnost obožuje, priča tudi dejstvo, da že načrtuje številne nove nastope. Med drugim bo popularna slovenska pevka nastopila tudi na dvodnevni zabavi Vikend na Prepihu, in sicer v petek 24. maja 2019. Na odru pod šotorom pri novomeški restavraciji Prepih, se ji bosta pridružila tudi veliki osvajalec ženskih src - eden in edini Ivan Zak ter Aktualova Galama, brez katere ne mine nobena nora zabava.

Vstopnice za veliko dvodnevno fešto na Dolenjskem so ŽE v prodaji, svojo pa si lahko po neverjetni predprodajni ceni 11,90 € zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije in v restavraciji Prepih.