Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Ljubljana

TIDE predskupina SLASHu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.01.2013 09:47

Naši rokerji so bili izbrani za predskupino s strani SLASHA, ki bodo koncertirali na kulturni praznik, 8. februarja v ljubljanski Hali Tivoli.

TIDE so na glasbeni sceni polnih 8 let in več, v tem času pa imajo že izkušnjo kot predskupina na koncertih IRON MAIDEN (Stadion za Bežigradom), URIAH HEEP (Hala Tivoli) in veliko nastopov na koncertih ter festivalih pri nas in v tujini.

Tide predstavljajo svojo četrto, še aktualno rokersko izdajo »No.4«, ki so jo uredniki nacionalnega srbskega radia Beograd 202 uvrstili med najboljše albume leta v regiji (album je izšel oktobra 2012). Prvi single z albuma je bil angažiran in revolucionaren »Riot Act«. Na radijskih postajah pa se predvaja aktualni drugi single »Believe«, prihaja pa tudi videospot, ki si ga bomo lahko ogledali že februarja.

Tide so za kulturni praznik 8. februarja napovedali udaren, glasen in pravi rokerski nastop, kot so za predskupino SLASHA tudi spodobi. Fantje so po vseh vzponih in padcih zelo motivirani, da se predstavijo na najboljši možen način in zadovoljni, da so bili ravno oni izbrani in potrjeni za predskupino.

(Foto: Tide - Žiga Lovšin)