Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zabavno

VIDEO&FOTO: Erosi- romantiki, ki so zaljubljeni v ljubezen

Piše: Erosi

Čas objave:
29.05.2020 06:57

Skupina Eros nam je ob vstopu v poletni čas romantike prinesla en topel objem ljubezni v glasbi. Ljubezen je pozitivna in neskončno ustvarjalna sila, kar na glasbenem področju nenehno kaže tudi skupina Erosi.

V skupini Erosi so štirje izvrstni glasbeniki: tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek. 

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so to pomlad posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti.
Velika ljubezen pomeni tudi veliko bolečino, ko nas ljubljena oseba zapusti. Glas moškega strtega srca spremlja zven saksofona, instrumenta, ki vzdihuje, joče in sanja, kar podkrepi občutek obupanosti.
A pesem Slike pred očmi nima pesimističnega zaključka, saj ko opustimo upanje na vrnitev ljubljene in se zazremo vase, lahko zopet narišemo barve na platno svojega življenja.
Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila in glasbe Urška Mitrović, Marko Pezdirc p je ustvaril aranžma.

erosi2.jpg
Erosi- slike pred očmi
Foto: Erosi

Predajte se nežni skladbi romantičnih Erosov, za še več vibracij ljubezni pa si spodaj oglejte njihov videospot, posnet s simpatičnim parom v naročju Logarske doline.

Koliko osamljenosti in nesrečnih parov je prinesla ta pomlad? Tega ne bomo nikoli vedeli, vemo pa, da jim bo dobro dela nova skladba Erosov, ki so neutolažljivo ljubezen s spomini na srečne trenutke, hrepenenje po izgubljeni dragi, ki ga je zapustila, in njenih poljubih vtkali v pesem Slike pred očmi. Štirje odlični glasbeniki, Matej Dolar, Miha Lesjak, Dejan Korenak in Jože Sadek, so s svojimi vokali, podkrepljenimi z Dejanovim saksofonom, občuteno naslikali bolečo izgubo, ko ljubezen ni bila več uslišana. Spomini na ljubljeno so še živi in slike pred očmi vsakič prikličejo občutje skupne sreče, ki hitro izgine ob zavedanju, da je treba upanje opustiti in živeti s spomini, a tudi z neusahljivim optimizmom.

V maju se največkrat razcveti ljubezen, zato je v tem času toliko bolj boleče doživeti nesrečno ljubezen in osamljenost. Strto srce moškega ne trpi nič manj od ženskega, kar začutimo ob nežni skladbi Erosov Slike pred očmi.
Štirje romantični Erosi – Matej Dolar, Miha Lesjak, Dejan Korenak in Jože Sadek – so najmočneje združeni v ljubezni in glasbi, tokrat ob pomoči skladatelja, aranžerja in pevca Marka Pezdirca, ki je poskrbel za aranžma besedila in glasbe Urške Mitrović.
Da, res vse enkrat mine, tako zaljubljenost in ljubezen kot osamljenost. Ostanejo spomini in upanje, da se življenje kmalu spet obarva z optimizmom in srečo.
Obudite trenutke ljubezni in zorenja ob njeni izgubi ob izvrstnih vokalih Erosov in hrepenečega glasu saksofona, s katerim se je izkazal član skupine Dejan Korenak.

EROSI.jpg
Romantični Erosi
Foto: Erosi

Velika ljubezen pomeni tudi veliko bolečino ob izgubi, hrepenenje po srečnem času z ljubljeno in občutek samosti med ljudmi. Skrivnosti ljubezni dobro poznajo člani skupine Erosi, štirje romantični glasbeniki s Štajerskega, ki vedo, da je ljubezen praznovanje življenja in da zavrnitev ljubljene osebe povzroči pekočo srčno bolečino in trpečo dušo.
Ranjeno srce, ki živi le še v mimobežnih spominih in prividu nekdanje sreče, se zaveda, da vse enkrat mine. V želji, da bi bilo znova ljubljeno, se išče in rešuje z ustvarjalnostjo, tako so letošnjo pomlad glasbeno ustvarjalno rešili tudi Erosi s tem nežnim komadom Slike pred očmi, ki vam bo pomagal preboleti nesrečno zaljubljenost. 

Pomlad je čas ustvarjalnosti, ki je tudi virusi ne morejo ustaviti. Erosi so bili glasbeno ustvarjalni, saj so posneli čudovit spot z nežno občuteno skladbo Slike pred očmi, ki jo je navdahnila nesrečna ljubezen. Pravo zdravilo za vse, ki ste kdaj občutili bolečino, ko vas je zapustila ljubljena oseba, nemoč in osamljenost.
Trenutki spominov na srečo so vse, kar ostane, ko izgubite upanje, da se še kdaj povrne. Lepa pesem, odlični vokali Erosov, obogateni s sočutnim zvenom saksofona, simpatičen par zaljubljencev in prekrasna narava Logarske doline – najboljše zagotovilo, da boste ljubezen kmalu preboleli in obarvali življenje z barvami sreče.

Živite v spominih na srečno ljubezen in ob tem boleče trpite? Tudi Erosi poznajo srčno bolečino, kar boste slišali v njihovi novi skladbi Slike pred očmi. Sentimentalno, nežno in občuteno vas bodo s svojimi vokali popeljali v osamljenost, samoiskanje in upanje na vnovično barvitost življenja.
V hrepenenju po ljubezni niste sami, prisluhnite torej Erosom ali še bolje – oglejte si njihov videospot, najboljše zdravilo za neuslišano ljubezen.