josip vodička Svet24.si

Umrl je 31-let star tekmovalec hrvaške 'Ljubezni ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Je Meghan Markle s tem skušala zasenčiti Kate ...

minimalna plača, plača, gotovina, kovanci Svet24.si

Da ne bo nesporazumov: tako se pravilno izplačuje...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne zapeljiva v kopalkah

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

Zabavno

Vikend na Prepihu 2019 postregel z noro fešto!

Piše: V. V.

Čas objave:
29.05.2019 10:24

Aktualova Galama, Nina Donelli in Ivan Zak so v petek, DJ Dady, vedno očarljiva Natalija Verboten in legendarna skupina Pop Design pa v soboto, poskrbeli noro dvodnevne zabavo Vikenda na Prepihu 2019.

Mladi pa tudi malce starejši, ki so prišli iz različnih koncev, so prepevali in plesali ter znova dokazali, da večje »fešte«, kot je na Prepihu, ki si ga je zagnana ekipa agencije Event24 izbrala za prizorišče svojih velikih dogodkov, na Dolenjskem, ni.

DSC00804.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Fešta se je pričela že v petek, ko so obiskovalce na prizorišču pred novomeško restavracijo Prepih zabavali vroča Nina Donelli s svojimi uspešnicami »Jaka sam žena«, »Propala veza« in zadnja »Genijalno« ter ostalimi skladbami, vedno zabaven Dean on the Mike z Aktualovo Galamo ter simpatični Ivan Zak s svojimi največjimi uspešnicami »Adrenalin«, »Dečko sa Balkana«, »Tetovaža«, »Mala Princeza«, »Dar Mar«, »Laku noč«, »Idu dani«, » Usne varane« in drugimi.

DSC00873.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Med številnimi obiskovalci Vikenda na Prepihu sta bili tudi simpatični dekleti Eva in Maja iz Novega mesta, ki sta v en glas zatrdili, da takšne zabave, kot je tu, drugod ni, seveda pa jima je všeč tudi izbor nastopajočih in glasba. »To je najboljša fešta na Dolenjskem!« sta še uspeli povedati, preden sta se znova predali zabavi.

Dogodek so omogočili:

Transporti Šalehar, Pagras d.o.o., Zavarovalnica Sava, FP Avto Novo mesto, Kobra Team d.o.o.

Po uspešnem petkovem večeru Vikenda na Prepihu je drugi dan zabave kot prvi začel Dj Dady, ki se mu je nato na odru pridružila Natalija Verboten. S skladbo z naslovom Dva policaja je med prisotnimi ustvarila živahno energijo in hitro ogrela šotor, zapela pa je tudi številne vsem znane uspešnice Dan ljubezni, Hajde da ludujemo in številne druge. Med nastopom je na oder povabila tudi dekleta iz publike, ki so nato z njo in z Dj Dadyjem plesala na skladbico Račke (avtor - Werner Thomas).

DSC01040.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Kasneje se je večer s kitarami, bobni in tudi klaviaturami skupine Pop Design prevesil v malce bolj rokerske vode. Že prva skladba skupine – Na nebo, ki je sicer skladba pevca skupine Mirana Rudana, je publiko prepričala, da je izza šankov kot blisk pohitela v prej ne tako zapolnjen prednji del šotora.

DSC01177.jpg
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Nadaljevali so s skladbami Zate, Norcu podoben in Nekoč bom zbral pogum ter do konca večera odigrali vse svoje največje stare uspešnice. Navdušenje publike nad čustveno zapetimi skladbami je bilo veliko, njeno vzklikanje in glasno prepevanje vrstic besedila pa se je obdržalo vse do zaključka večera. 

Več utrinkov preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>