turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

Zabavno Novo mesto

Zakaj radijka Ajda žari?

Piše: M.K.

Čas objave:
01.06.2020 11:43

Radijka Ajda Zorko zadnje čase dobesedno žari. Povprašali smo jo, kaj je skrivnost njenega svežega, prijetnega videza in navihana voditeljica s Krke nam je zaupala, da je poletje njen najljubši letni čas, saj naravnost obožuje naravo in prav v toplejših dneh ima spet več priložnosti, da je lahko čim več zunaj.

Čudovito, prebujajočo se naravo obožuje in občuduje, zato, če se le da prosti čas preživlja v objemu svežega zraka, dišečega cvetja in v družbi svojih najdražjih. Poleg tega, da je predana delu na radiu, se še vedno posveča tudi fotografiji, zelo navdušena pa je tudi nad zdravilnimi zelišči in nad eteričnimi olji.

»Narava me vedno polni s svojo energijo, iz nje črpam moč za vsakdanje obveznosti, če se to pozna pri mojem videzu, pa sem še toliko bolj zadovoljna,« pove sijoča Ajda, ki zadnje čase izpopolnjuje svoje znanje s področja aromaterapije in postaja prava strokovnjakinja na tem področju. Prisega pa tudi na koristno gibanje, ki se mu posveti predvsem ob prostih vikendih, čez teden pa z veseljem hodi v službo, saj ji je tudi tam lepo, ko je v družbi najboljših poslušalcev na »najboljšem zame«.