nada-primoz-poroka Dobra karma

Žena znanega športnika ima posebno strast – in...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za četrtek, 21. januarja

janja sluga bobo1 Reporter.si

Portali SDS so se zaradi nastopa v Studiu City ...

otrok, trgovina, trgovina z otroškim programom Svet24.si

Kaj vse se odpira v devetih regijah z boljšo ...

Janša-Jelinčič Necenzurirano

Koliko stane podpora Jelinčičeve SNS? Tri ...

Jurij in Milena Odkrito.si

Karantenski obiski samo skozi okno

teja rozen Njena.si

Noseča Teja Rožen uživa na smučeh

Zabavno Novo mesto

Zakaj radijka Ajda žari?

Piše: M.K.

Čas objave:
01.06.2020 11:43

Radijka Ajda Zorko zadnje čase dobesedno žari. Povprašali smo jo, kaj je skrivnost njenega svežega, prijetnega videza in navihana voditeljica s Krke nam je zaupala, da je poletje njen najljubši letni čas, saj naravnost obožuje naravo in prav v toplejših dneh ima spet več priložnosti, da je lahko čim več zunaj.

Čudovito, prebujajočo se naravo obožuje in občuduje, zato, če se le da prosti čas preživlja v objemu svežega zraka, dišečega cvetja in v družbi svojih najdražjih. Poleg tega, da je predana delu na radiu, se še vedno posveča tudi fotografiji, zelo navdušena pa je tudi nad zdravilnimi zelišči in nad eteričnimi olji.

»Narava me vedno polni s svojo energijo, iz nje črpam moč za vsakdanje obveznosti, če se to pozna pri mojem videzu, pa sem še toliko bolj zadovoljna,« pove sijoča Ajda, ki zadnje čase izpopolnjuje svoje znanje s področja aromaterapije in postaja prava strokovnjakinja na tem področju. Prisega pa tudi na koristno gibanje, ki se mu posveti predvsem ob prostih vikendih, čez teden pa z veseljem hodi v službo, saj ji je tudi tam lepo, ko je v družbi najboljših poslušalcev na »najboljšem zame«.