svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

teršek Svet24.si

Oče z glasom božal Slovenijo, sin jo dviga na ...

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

Janez Janša Svet24.si

Od torka dalje omejitev gibanja na občine

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

občine Odkrito.si

Od torka bomo spet zaprti v občine

Domen Kumer, Spela Groselj Njena.si

Špela Grošelj in Domen Kumer kot zaljubljen par

Zabavno Novo mesto

Zakaj radijka Ajda žari?

Piše: M.K.

Čas objave:
01.06.2020 11:43

Radijka Ajda Zorko zadnje čase dobesedno žari. Povprašali smo jo, kaj je skrivnost njenega svežega, prijetnega videza in navihana voditeljica s Krke nam je zaupala, da je poletje njen najljubši letni čas, saj naravnost obožuje naravo in prav v toplejših dneh ima spet več priložnosti, da je lahko čim več zunaj.

Čudovito, prebujajočo se naravo obožuje in občuduje, zato, če se le da prosti čas preživlja v objemu svežega zraka, dišečega cvetja in v družbi svojih najdražjih. Poleg tega, da je predana delu na radiu, se še vedno posveča tudi fotografiji, zelo navdušena pa je tudi nad zdravilnimi zelišči in nad eteričnimi olji.

»Narava me vedno polni s svojo energijo, iz nje črpam moč za vsakdanje obveznosti, če se to pozna pri mojem videzu, pa sem še toliko bolj zadovoljna,« pove sijoča Ajda, ki zadnje čase izpopolnjuje svoje znanje s področja aromaterapije in postaja prava strokovnjakinja na tem področju. Prisega pa tudi na koristno gibanje, ki se mu posveti predvsem ob prostih vikendih, čez teden pa z veseljem hodi v službo, saj ji je tudi tam lepo, ko je v družbi najboljših poslušalcev na »najboljšem zame«.