Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

KRKA OB ENIH

AVDIO: Krka ob enih - V Novem mestu razglasili najboljše športnike

Piše: M.K.

Čas objave:
21.02.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI:
Predsednik vlade Marjan Šarec od državnega sekretarja Petra Vilfana pričakuje pojasnila glede navedb v Reporterju, da bo moral plačati okoli 30.000 evrov davka. 

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je uspešno nastopil v današnjih kvalifikacijah. S šestim časom se je uvrstil na sobotno tekmo za svetovni pokal v ruskem Sunny Valleyju.

KRKA DOMA: 
Za športni kolektiv leta 2018 v Mestni občini Novo mesto so na tradicionalnem izboru športnik leta , v torek prvič razglasili moški rokometni klub Krka, športnica in športnik leta pa sta postala teniška igralka Živa Falkner in namiznoteniški igralec Peter Hribar. 

Rdeči križ Metlika  je 24. januarja začel novo humanitarno akcijo Stopimo skupaj, s katero zbirajo sredstva za nakup avta, prilagojenega za prevoz invalidnih oseb. Pomoč bo tokrat namenjena družini Gradišar iz Metlike za njihovega šestletnega sina Gala, otroka s cerebralno paralizo. Bliža se osrednji dogodek tokratne dobrodelne akcije - koncert, ki bo jutri ob 19. uri v Športni dvorani Osnovne šole Metlika. Sredstva bodo zbirali do 1. maja. 

V Sevnici bodo prenovili staro mestno jedro. Radi bi ustregli tudi potrebam njegovih obiskovalcev ter predvsem pešcev in kolesarjev. Razrešili bi tudi kritične prometne točke, hkrati pa bi radi poudarili zgodovinsko vrednost sevniškega jedra. Anketna mnenja občanov bodo zbirali do 15. marca.

Krka ob enih, 21.02.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri