Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Nagradne igre Novo mesto

Radio Krka praznuje in nagrajuje!

Piše: RK

Čas objave:
25.04.2024 08:17

30 SVEČK NA TORTI, 30 LET RADIA KRKA, NAGRADE IN NAJBOLJŠI ŽUR ZA ROJSTNI DAN!

Leto 2024 je posebno leto za radio Krka, saj na svoji torti pihamo 30 svečk! Želimo si, da 30. rojstni dan praznujemo skupaj z vami, zato smo za vas pripravili pestro dogajanje v našem programu in na terenu.

VSE NAJBOLJŠE RADIO KRKA!

Radio Krka je ena velika dolenjska družina. Družina voditeljev in poslušalcev. Radia Krka, ki letos piha svojo 30. svečko, ne bi bilo brez naše čudovite, zveste in nepogrešljive publike. Naših najboljših poslušalcev, ki nam s svojo zvestobo, lojalnostjo in pripadnostjo iz dneva v dan rišete nasmeh na obraz, dajete podporo, vzpodbudo in voljo za še boljše delo na naši frekvenci. Vsebine so ustvarjene po meri in zanimanju naših poslušalk in poslušalcev, zato bomo ob praznovanju radia Krka dali tudi vam prostor v etru. Kako? Vse razkrijemo v naslednjih dneh.

NEPOZABNA DEVETDESETA NA DOLENJSKEM

V času, ko radio Krka piha svojo 30. svečko nam misli pogosto uidejo v naša nepozabna devetdeseta leta, ko je na svet pokukal tudi naš lokalni radio Krka.V rubriki To so bila devetdeseta na Dolenjskem se bomo spomnili čudovitih časov v zadnjem desetletju prejšnjega tisočletja, ko je nastal radio Krka. Gre za rubriko, polno krasnih spominov in čudovite nostalgije, ki vključuje glasbo 90ih in zgodovinske trenutke, ki so se dogodili v tem času (1990 - 1999). Na začetku vsake rubrike pa bomo voditelji Krke razkrili še najbolj zanimive stvari, ki so se zgodile na Dolenjskem, v Beli krajini in Posavju v devetdesetih letih prejšnjega tisočletja, rubriko pa bomo zaključili z glasbenim hitom, ki smo ga v naši regiji poslušali v istem obdobju.

TORTA IN NAJVEČJI ŽUR ZA 30 LET RADIA KRKA!
Kot vsi vemo, se bo 24.5. pri nas na Dolenjskem odvil žur, ki diši po čevapčičih in zažiga na odru. Letos se seli na novo lokacijo, k nam na Dolenjsko in na Roštiljadi Pr' Dolenjcu bo radio Krka praznoval svoj 30. rojstni dan - z veliko torto in pestrim glasbenim programom:

- PETKOVA PUMPA
- AKTUALOVA GALAMA
- SKATER
- MIRAN RUDAN IN DESIGN
- MEJAŠI
- INES ERBUS
- VZROCK
- in POSEBEN GOST LUKA BASI

Vstopnice so na voljo na Petrolu in eventim.si.