Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Šentjerneju bodo odkupili koncesijo

Piše: M.K.

Čas objave:
26.04.2019 13:05

V informativni oddaji, Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI:  Celjski policisti so včeraj obravnavali nasilni rop. K 65-letnemu občanu sta v stanovanje bloka v Celju prišla 34-letna znanka in njen prijatelj ter zahtevala denar. Moški je pri tem občana pretepel in ga hudo poškodoval, ženska pa je medtem preiskala stanovanje in ukradla manjšo vsoto gotovine in dva srebrnika. Vzela sta mu še telefon in ga zaklenila v stanovanje. Hudo poškodovanega moškega so pozneje oskrbeli v celjski bolnišnici, oba osumljena storilca pa policisti še iščejo.

Čebelarska zveza Slovenije oz. javna svetovalna služba v čebelarstvu v sodelovanju s čebelarskimi društvi danes pripravlja dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev. Z namenom izobraževanja in informiranja splošne javnosti o pomenu čebel in čebelarstva je vrata obiskovalcem odprlo več kot 90 čebelarskih društev.

KRKA DOMA: Občinski svet Občine Šentjernej je imel v sredo redno sejo Občinskega sveta. Svetniki so sprejeli sklep o odkupu koncesije za opravljanje javne gospodarske službe zbiranja, odvajanja in čiščenja komunalnih, odpadnih in padavinskih voda. 

Na Trebelnem so se v sredo spet razveselili – tokrat novih prostorov v vrtcu pri Podružnični šoli Trebelno, s čimer je Občina Mokronog-Trebelno zagotovila ustrezne prostorske pogoje za predšolsko varstvo. Vrtec Mokronožci pri matični šoli v Mokronogu obiskuje 90 otrok, oddelek na Trebelnem pri Podružnični šoli Trebelno pa 36. 

Pred Kulturnim centrom Semič so včeraj popoldne postavili tržnico, na kateri so učenci predstavljali projekt POGUM in spominek, ki so ga izdelali v sklopu natečaja za spominek Osnovne šole Belokranjskega odreda Semič. Pet članska komisija je razglasila spominek OŠ, ki so ga izdelali učenci 3.b in to je obesek za ključe. 


Krka ob enih, 26.04.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri