julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 17. julija

Nal Husič Petisvet.si

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

miro cerar bmw Svet24.si

Poklukar v parlamentu razkril Cerarjevo veliko ...

severina Svet24.si

FOTO: Severina, imaš res 47 let?

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Izpadla Paulina razkrila ...

wabra nina-mjp Njena.si

Znana Slovenka zaradi bolezni prestala težko ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Na Glavnem trgu bo 10. maja žur

Piše: M.K.

Čas objave:
30.04.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI: Pred 1. majem, praznikom dela, bodo zvečer po vsej državi tradicionalno zagoreli kresovi. Številne prireditve s kresom tradicionalno pripravijo v manjših krajih in na okoliških vzpetinah. Na Upravi RS za zaščito in reševanje pa so vse tiste, ki bodo kurili kresove, pozvali k upoštevanju napotkov in prepovedi. Predvsem so opozorili, da mora biti kres ves čas pod nadzorom odrasle osebe.

Na cesti Trbovlje-Zagorje ob Savi, ki je bila neprevozna od začetka februarja, ko jo je zasulo skoraj 16.000 kubičnih metrov materiala z brežine, je danes dopoldne stekel enosmerni izmenični promet. Promet bo na ta način potekal do zaključka sanacije brežine.

KRKA DOMA:  Na novomeškem rotovžu so včeraj predstavili celodnevno dogajanje uradnega odprtja prenovljenega Glavnega trga, ki bo 10. maja. Župan Gregor Macedoni je ob tem izrazil zadovoljstvo ob zaključeni prenovi. Poleg bogatega, izrazito novomeškega programa pa je obiskovalcem obljubil tudi dve presenečenji.  

Občinski svet Občine Črnomelj je prejšnji teden sprejel sklep o določitvi novih cen programov v vrtcih na območju občine Črnomelj in sklep o višini parkirnine na območju ob reki Kolpi za letos. 

V nedeljo je skoraj 80 lastnikov starodobnih vozil svoje jeklene konjičke pripeljalo na že 13. srečanje in blagoslov starodobnih vozil na Mirno. Letos je bilo veliko znamenitih fičov, nekaj stoenk in pejčkov, kot vedno so prišli tudi hrošči in potovalni VW kombiji. 

Krka ob enih, 30.04.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri