franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Kočevje priljubljeno pri turistih

Piše: R.K.

Čas objave:
29.09.2021 12:06

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Ajda Vesel.

SVET NA KRKI
Zaradi pomanjkanja čipov v Nemčiji rastejo cene novih in rabljenih avtomobilov, ugotavljajo strokovnjaki. Avgusta in septembra se je tipičen novi avtomobil podražil za 360 evrov, tri leta star rabljen avtomobil pa se je poleti podražil za okoli 2,5 odstotka.

Svetovni dan šolskega mleka letos obeležujemo že 21. leto zapored. Poteka v okvirju šolske sheme, ki si prizadeva za izboljšanje prehranskih navad otrok in mladih, kar pomaga tudi pri zmanjševanju odstotka prekomerne teže in debelosti med otroci in mladimi, so sporočili z ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.


KRKA DOMA
Občina Sevnica je s tamkajšnjo Komunalo podpisala pogodbo za prenovo in dopolnitev kanalizacije na območju obrtne cone na Planinski ulici, na Ribnikih, na Kvedrovi ulici in Drožanjski cesti pod gradom ter Pod Vrtačo. Občina si je za naložbo zagotovila evropsko in državno denarno podporo.

V letošnjem letu so v Občini Kočevje v treh poletnih mesecih (junij, julij in avgust) skupaj zabeležili kar 18.000 nočitev, kar nakazuje, da se je število nočitev v primerjavi z letom 2019 povišalo za kar 67 %. V letošnjem letu so še vedno prevladovali domači gostje, zaznan pa je bil porast števila tujih gostov.

Naši košarkarji Krke so Ligo Nova KBM začeli z visoko zmago. V domači dvorani so premagali Zlatorog s 120:70. V naslednjem krogu Lige bodo Krkaši prihodnjo sredo gostovali pri Šentjurju.

Krka ob enih, 29.9.2021