franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: V Rigoncah okrepitev navzočnosti policije

Piše: R.K.

Čas objave:
11.09.2023 13:48

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Prehodi meja v Rigoncah; Umrl je Robert Erjavec

SVET NA KRKI

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac bo danes v prostorih ministrstva za solidarno prihodnost gostil posvet o preprečevanju nasilja nad starejšimi. Cilj posveta je začetek postopka oblikovanja ukrepov za preprečevanja nasilja nad starejšimi s poudarkom na varni starosti v socialnovarstvenih zavodih.

V Italiji v zadnjem času znova razburjajo odstreli medvedov. V osrednji Italiji je v nedeljo več sto ljudi protestiralo zaradi nedavne smrti priljubljene medvedke v pokrajini Abruci. Italijanska združenja za zaščito živali pa so se na upravnem sodišču v Trentu nedavno pritožila zoper odločitev o odstrelu medvedke, ki je julija napadla dva lovca.

KRKA DOMA

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalni direktor policije sta se v občini Brežice seznanila z vse bolj naraščajočo problematiko nezakonitih prehodov meje. Poklukar je domačinom vasi Rigonce, obljubil okrepitev navzočnosti policije. O okrepitvi Rigonc je spregovoril tudi Generalni direktor policije Senad Jušič.

V 53-letu je včeraj nepričakovano umrl radijski voditelj in televizijski napovedovalec vremena Robi Erjavec. Bil je nekdanji dolgoletni sodelavec radia Krka, kjer je z veseljem delil svoje znanje in izkušnje ter ga prenašal na novo generacijo voditeljev in novinarjev. Ob tem so na radiu Krka zapisali “Poslovil se je naš dolgoletni sodelavec Robert Erjavec. Mentor mnogim, prijatelj vsem. Srečno Robi, radi se te bomo spominjali”.  Erjavec je sicer svojo radijsko kariero začel na radiu Max v Trebnjem, vodil pa je številne prireditve, od tega tudi veliko dobrodelnih. Več kot 25 let je delal na POP TV, kjer je vodil vremensko oddajo v oddaji 24ur, spomnijo se ga tudi v vlogi voditelja oddaj "1, 2, 3, kdo dobi" in Sanjska ženska. "Robi, pogrešali te bomo. Hvala ti za vse. Izjemen, srčen, duhovit. Veliko srce," so ob tem zapisali na portalu 24ur.  Robert Erjavec je včeraj dopoldne nenadoma umrl, kljub prihodu reševalcev mu ni bilo pomoči.

Osrednja informativna oddaja 11.09.2023