franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih : Pretep na bencinskem servisu

Piše: R.K.

Čas objave:
29.12.2023 12:17

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih : Pretep na bencinskem servisu; Košarkarji Krke proti beograjskem FMP

SVET NA KRKI

Statistični urad RS bo danes objavil decembrske podatke o inflaciji. Ti bodo prikazali sliko letne inflacije ob koncu leta in povprečne letne inflacije v iztekajočem se 2023. Ob nekaterih dodatnih vladnih ukrepih bi bila lahko decembrska inflacija pod petimi odstotki in s tem pol nižja kot v tem času lani, a še vedno visoka.

Policisti so bili danes zjutraj nekaj po 8. uri obveščeni, da so v eni od ustanov na območju centra Ljubljane prejeli pisemsko pošiljko, v kateri bi bile lahko nevarne snovi. Na kraju so posredovali policisti in gasilci. Po do sedaj znanih podatkih ne gre za nevarno ali zdravju škodljivo snov.

KRKA DOMA

Danes ponoči so novomeške policiste na pomoč poklicali iz prodajalne bencinskega servisa v Novem mestu, kjer naj bi se pretepalo več oseb. Policisti so se takoj odzvali in ugotovili identiteto petih kršiteljev, starih med 22 in 25 let. Ugotovili so, da so se v prostorih prodajalne najprej sprli in pričeli pretepati. Okoliščine še preverjajo, na podlagi ugotovitev bodo udeležencem pretepa zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog. Včeraj okoli 15. ure pa so Policisti PP Brežice bili obveščeni o nevarni vožnji voznika osebnega avtomobila znamke BMW, ki naj bi vozil po avtocesti iz smeri Krškega proti Brežicam. Voznik je vijugal po vozišču in ogrožal ostale udeležence v prometu. Takoj so se odzvali, kršitelja izsledili in ga izločili iz prometa. 38-letni voznik je imel v litru izdihanega zraka 1,17 miligramov alkohola, opravljanje strokovnega pregleda pa je odklonil. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in ga odpeljali v prostore za pridržanje. O kršitvah bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Košarkarji Krke se bodo na začetku drugega dela AdmiralBet ABA lige pomerili z beograjskim FMP. Tekma bo potekala v dvorani Leona Štuklja danes ob 17.00 uri. FMP je po koncu prvega dela lige dosegel štiri zmage, kar je eno več kot Krka. Na njihovem zadnjem srečanju v Beogradu pa so po podaljšku slavili Krkaši z rezultatom 99-97. Kljub temu je to le ena izmed treh medsebojnih tekem, ki so jih Krkaši dobili (prejšnji dve sta potekali leta 2003 in 2009), medtem ko je FMP slavil na kar 12 tekmah. Trener Krke Gašper Okorn

Osrednja informativna oddaja 29.12.2023