stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Župani za premik in večjo dinamiko projekta

Piše: R.K.

Čas objave:
19.01.2023 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Župani občin ob trasi ceste 3a razvojne osi za premik in večjo dinamiko projekta; Previdno pri sumljivih klicih o naložbenih priložnostih; Krka v soboto s Škofjo Loko.

SVET NA KRKI

Sodni senat celjskega okrožnega sodišča je danes Gregorja Ducmana, ki mu je tožilstvo očitalo umor matere na zahrbten in grozovit način ter poskus umora očeta marca 2021 v Zalogu pri Šempetru, obsodil na 30 let zapora enotne kazni. Zaradi begosumnosti so obsojenemu podaljšali pripor, sodba še ni pravnomočna.

Med enotedensko preventivno akcijo policije in Agencije za varnost prometa, ki so jo izvajali med 9. in 15. januarjem, so policisti ugotovili 1415 primerov uporabe mobilnih telefonov med vožnjo. V 46 primerih so izrekli opozorilo, so sporočili iz Agencije za varnost prometa in opozorili, da so telefoni nevarni tudi v rokah kolesarjev, voznikov e-skirojev in pešcev.

KRKA DOMA

Župani občin ob trasi ceste 3a razvojne osi za premik in večjo dinamiko projekta
Kočevje, 18. januarja - V Kočevju so se na pobudo župana Vladimirja Prebiliča danes sešli župani sosednjih občin, ki jih povezuje trasa ceste 3a razvojne osi. Razlog za srečanje je bil, da pri projektu, ki se od februarja lani ni bistveno premaknil, dosežejo premik in večjo dinamiko. Izbrali so tudi svojega predstavnika za pogovore s pristojnimi. 

V zadnjih dneh je Podjetniški inkubator Podbreznik več občanov, obvestilo, da so prejeli klice neznancev, ki so jim zatrdili, da imajo sedež v Podbrezniku ter jih vabili s klepanju poslov. K sreči so bili klicani previdni in so pri inkubatorju preverili, ali podjetje res deluje znotraj inkubatorja ali ne. Iz Podjetniškega inkubatorja Podbreznik so sporočili, da predstavljene osebe nimajo podjetja, ki bi imelo sedež v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik in pri tovrstnih klicih, v katerih klicatelji obljubljajo hitre in zagotovljene zaslužke brez tveganja, svetujejo previdnost.

Košarkarji Krke bodo to soboto ob 13. uri v domači dvorani Leona Štuklja v Novem mestu gostili LTH Castings Škofja Loka. 

Osrednja informativna oddaja 19.1.2023