zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Novo mesto

Avto z avtoceste in trk pri Trebnjem

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.09.2016 09:57

Na avtocesti je pri Grosupljem voznik zapeljal s cete, pri Trebnjem pa voznkia trčila. Gasilci so tako imeli polne roke dela.

Ponoči okoli 2. ure je na avtocesti Grosuplje–Višnja gora v smeri Novega mesta osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana in Prostovoljnega društva Grosuplje so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila in poškodovano vozilo postavili nazaj na cestišče. Reševalci Nujne medicinske pomoči Ljubljana so poškodovano osebo prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Ob 19.46 pa sta v Dolenji Nemški vasi v Trebnjem trčili osebni vozili. Gasilci Prostovoljnega društva Trebnje so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, posuli razlite motorne tekočine ter očistili cestišče. Reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Trebnje so eno poškodovano osebo na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.


Foto: simbolna slika