franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Novo mesto

Delavec poškodovan pri delu v gozdu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.09.2015 12:19

Policisti s Policijske uprave Novo mesto so v zadnjih 24 urah na interventno številko policije 113 prejeli 105 klicev, od tega je bilo 41 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije. Največ interventnih dogodkov je bilo iz področja prometne varnosti.

Tatvina goriva
V Selah na Otovcu je gradbišče vodohrama. Zjutraj so od tam klicali policiste, ker so ugotovili, da so ponoči neznanci iz dveh delovnih strojev iztočili nekaj več kot 100 litrov dizelskega goriva.

Nesreča pri delu v gozdu

V Podturnu se je med sečnjo obolelih dreves smreke zjutraj poškodoval gozdar. Med sečnjo se je po pobočju skotalil hlod in mu zlomil nogo. Prvo pomoč so mu nudili sodelavci, ki so o nesreči tudi obvestili reševalce. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v novomeško bolnišnico.

Vlomi
Na Gubčevi ulici v Metliki so imeli ponoči nezaželen obisk. Lastnica hiše je zjutraj ugotovila, da so ji med spanjem vlomili v hišo, pregledali prostore in odnesli nekaj denarja. Skupaj so ji naredili za okoli 300 evrov škode.

V Velikem Gabru so trebanjski policisti opravili ogled vloma v starejšo hišo. Neznanci so v zadnjih treh dneh vlomili v hiši, jo pregledali in iz hiše ter gospodarskega poslopja odnesli nekaj hrane, potopno črpalko in vse skupaj odpeljali s samokolnico. Lastnikom so naredili za skoraj 400 evrov škode.

Vlomljeno je bilo tudi v hišo v Črncu. Po prvih ugotovitvah ogleda je bilo vlomljeno podnevi, nekje med deveto uro dopoldne in tretjo uro popoldne. Storilci so pregledali hišo ter odnesli nekaj predmetov, denarja in zlatnine.. Naredili so za okoli sedem tisoč evrov škode.

Iz delavnice odnesli žage
V Mrčnih selih so najverjetneje v večernem času neznanci vstopili v odklenjeno delavnico in odnesli tračno žago, ročni nadrezkar in vbodno žago. Lastniku so naredili za približno 400 evrov škode.