profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Novo mesto

Dva motorista hudo poškodovana in dva lažje

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
23.04.2019 11:34

19. 4. popoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti pri naselju Jelovec. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 29-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Lažje poškodovanega motorista so oskrbeli v bolnišnici.

O prometni nesreči z udeležbo motorista so bili 22. 4. popoldne obveščeni sevniški policisti. Novomeški prometniki so opravili ogled in ugotovili, da je 37-letni motorist vozil iz smeri Boštanja proti Mokronogu. Pri odcepu za Pijavice je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Huje poškodovanega motorista so reševalci na kraju oskrbeli in ga prepeljali v bolnišnico v Novo mesto.

22. 4. popoldne se je zgodila prometna nesreča med Smuko in Laščami. 34-letni motorist je peljal iz smeri Kočevja in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem in padel. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico, od tam pa s helikopterjem v UKC Ljubljana. Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo.

V semaforiziranem križišču Topliške ceste in Kandijskega mostu v Novem mestu je 21. 4. popoldne 21-letna voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v 50-letnega motorista. Motorist se v nesreči ni poškodoval, povzročiteljici pa so policisti izdali plačilni nalog.

21. 4. popoldne je v Herinji vasi 28-letni motorist zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem, padel in se lažje poškodoval. Motorista so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Voznik lažje poškodovan

Novomeške policiste so 20. 4. iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval v prometni nesreči. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na Sedilovi cesti, kjer je
62-letni voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil, ki ga je vozila 35-letna voznica. Povzročitelju, ki se je v nesreči lažje poškodoval, bodo zaradi kršitve izdali plačilni nalog.