franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kronika Brežice, Črnomelj

Dve nesreči z udeležbo kolesarjev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.09.2015 12:01

Pri Brežicah se je v nesreči poškodoval 80-letni kolesar, v Črnomlju pa se je hudo poškodoval otrok.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 171 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 16 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in sprožitev signalno varnostnih naprav.

PROMETNA VARNOST

POŠKODOVANA KOLESARJA


Pri Jesenicah na območju Brežic je 9. 9. popoldan 41-letna voznica osebnega avtomobila v križišču izsilila prednost 80-letnemu kolesarju. Kolesar je po trku padel in se lažje poškodoval.

Nekaj po 17. uri so bili črnomaljski policisti obveščeni o prometni nesreči v Črnomlju. Ugotovili so, da je otrok, ki je vozil kolo, izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila. Hudo poškodovanega otroka so reševalci odpeljali v bolnišnico.


KRIMINALITETA

VLOMI


Med 6. 9. in 9. 9. je v okolici Kostanjevice na Krki nekdo vlomil v lesen objekt in odtujil prenosni računalnik. Povzročil je za okoli 1200 evrov škode.

Med 8. 9. in 9. 9. je v Čatežu pri Trebnjem neznanec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnika, ki ga v času vloma ni bilo doma, oškodoval za 600 evrov.