franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Novo mesto

Etnični tatovi v Tušu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.03.2013 10:11

Novomeški Tuš na Seidlovi cesti v Novem mestu je v zadnjih dneh tarča etničnih tatov, ki sredi belega dne kradejo po trgovini. Zadnja roparska tatvina se je zgodila včeraj.

Neuradno smo izvedeli, da so pripadniki etnične skupnosti v zadnjih dneh večkrat ukradli različne artikle, vrednost nakradenega blaga pa znaša več 100 evrov (živila, mobilni telefon, kozmetika).

Včeraj okoli 17.30 ure se je zgodila še ena tatvina, ko so storilce zasačili pri delu. Pri begu iz trgovine je varnostnik poskušal zaustaviti tatove, ki so bili z vozilom. To mu ni uspelo, varnostnik je bil pri tem tudi poškodovan, saj so z vozilom trčili vanj.

Kot so sporočili iz PU Novo mesto, so bili novomeški policisti nekaj pred 19. uro obveščeni o roparski tatvini v Novem mestu. Osumljenci so v trgovini pod oblačila skrili mobilni telefon in prehrambene artikle v vrednosti okoli 200 evrov in zapustili trgovino. Na parkirnem prostoru jim je varnostnik skušal preprečiti beg, jih zaustaviti in zadržati do prihoda policistov. Osumljenec je z avtomobilom sunkovito speljal in zapeljal proti varnostniku, tako da je moral odskočiti. Policisti nadaljujejo s preiskavo. Zaradi kaznivega dejanja roparske tatvine bodo ovadili 20-letnega osumljenca in 28-letno osumljenko iz naselja v okolici Novega mesta.



Tiskovna predstavnica novomeške policije Alenka Drenik