severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

Kronika Novo mesto/Straža

FOTO: Kdo sta roparja banke v Straži?

Piše: A.D.

Čas objave:
18.04.2018 13:41

Na Policijski upravi Novo mesto še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava ropa banke v Straži. Danes so posredovali fotografiji osumljencev s posnetka nadzornih kamer in prosijo vse, ki bi ju prepoznali ali karkoli vedeli o okoliščinah ropa, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Dva zamaskirana roparja sta 11. aprila, ob 9.13 uri vstopila v poslovalnico banke. Od uslužbenke sta zahtevala denar in ji grozila, eden od njiju pa je s predmetom, podobnim pištoli izmenično meril v uslužbence in stranke, ki so se v tem času nahajale v poslovalnici. Ko je uslužbenka roparjema izročila denar, sta ob 9.14 uri peš pobegnila v proti Soteski. V ropu ni bil nihče poškodovan. 

rop straza 5.jpg

Eden izmed osumljencev, ki je v uslužbencem in strankam grozil s predmetom, podobnim pištoli, je visok med 180 in 185 cm, vitke postave, s temnimi kratko pristriženimi lasmi, star naj bi bil med 20 in 25 let. Oblečen je bil v temnejša umazana delovna oblačila, na glavi je imel kapo s šiltom in sončna očala. Obut je bil v nizke športne čevlje.

rop straza 6.jpg


Drugi osumljenec je bil podobne višine in vitke postave. Bil je delno obrit, imel je temne kratko pristrižene lase. Prav tako je bil oblečen v temnejša umazana oblačila, podobna delovnim oblačilom, na glavi je imel sončna očala in temnejšo čepico s šiltom, obut je bil nizke športne čevlje.

Rop v Straži
Fotografija roparjev, ki so ju posnele nadzorne kamere
PU NM

Policisti prosijo vse, ki bi ju prepoznali ali karkoli vedeli o okoliščinah ropa, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.