franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Gorel pomivalni stroj

Piše: R.K.

Čas objave:
14.02.2022 06:05

Včeraj so gasilci posredovali pri travniških in dimniških požarih ter zaradi gorečega pomivalnega stroja.

Včeraj ob 19.07 so v Ulici Stanke Salmičeve v Leskovcu pri Krškem, občina Krško, v dimniku stanovanjskega objekta gorele saje. Gasilci PGE Krško in PGD Leskovec so goreče saje pogasili, s termovizijsko kamero pregledali dimnik in njegovo okolico ter lastnikom odsvetovali nadaljnje kurjenje.

Ob 18.41 je ob Novomeški cesti v Kočevju gorela trava na dveh lokacijah. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje. Na prvi lokaciji je gorelo na površini okoli 500 na drugi pa na okoli 1500 kvadratnih metrov.

Ob 17.58 sta na Mirnopeški cesti v Novem mestu goreli suha trava in podrast. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so požar na površini okoli 300 kvadratnih metrov pogasili.

Ob 16.19 je na polju pri vasi Spodnje Duplice, občina Grosuplje, gorel kozolec. Požar so pogasili gasilci PGD Gatina, Grosuplje, Šmarje Sap, Veliko Mlačevo, Malo Mlačevo in Zagradec pri Grosupljem. Kozolec je delno uničen.

Ob 15.48 je ob Novomeški cesti v Kočevju gorela trava na površini okoli 1000 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.

Ob 15.45 sta v naselju Griček pri Željnah, občina Kočevje, na rudniških sipinah goreli suha trava in podrast na površini okoli 4000 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Šalka vas.

Ob 14.53 je v naselju Žvabovo, občina Šentjernej, gorel pomivalni stroj v kuhinji lesenega stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Šentjernej so pogasili stroj, omarice in lesene stenske obloge na površini okoli šest kvadratnih metrov, prezračili objekt, iznesli ožgane stvari iz objekta in ga pregledali s termovizijsko kamero. Obveščene so bile pristojne službe.