zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika Novo mesto

Gorelo v Ručetni vasi

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
22.12.2017 12:35

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 176 klicev.

Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin. Posredovali so zaradi požara.

V POŽARU V RUČETNI VASI ENA OSEBA HUJE POŠKODOVANA

Okoli 16.30 so bili policisti obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Ručetni vasi. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je zagorelo v nadstropju stanovanjske hiše, kjer se je v času požara nahajala 41-letna ženska. Svojci, sosedje in gasilci so poškodovano žensko uspeli rešiti s pomočjo  lestev. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v novomeško bolnišnico in po informacijah iz bolnišnice je hudo poškodovana. Požar je v celoti uničil zgornji del stanovanjske hiše, škode naj bi bilo za okoli 40.000 evrov. Policisti in kriminalisti danes opravljajo ogled požarišča in ugotavljajo okoliščine oziroma vzrok za nastanek požara. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

KRIMINALITETA



Tatvina tovornega vozila

V noči na 21. 12. je s parkirnega prostora na Ljubljanski cesti v Novem mestu nekdo odtujil tovorno vozilo zmanke Iveco daily, bele barve, letnik 2007, registrskih številk NMHE-605.


MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje so metliški policisti v jutranjih urah v Rosalnicah izsledili in prijeli tri državljane Sirije, ki so nezakonito prestopili državno mejo.