pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Novo mesto

Krško: z zidakom po glavi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.07.2016 12:48

Krški policisti so v četrtek zvečer nekaj po 20. uri posredovali v okolici Krškega, kjer sta se sprla 50-letna ženska in njen tri leta starejši partner. Pri tem je ženska z zidakom udarila moža po glavi in ga lažje poškodovala, zaradi česar so ga oskrbeli v bolnišnici.

Policisti Policijske postaje Krško so sinoči okoli 20. ure posredovali v okolici Krškega, kjer naj bi se pretepala moški in ženska. Ugotovili so, da sta se sprla in pretepala 50-letna osumljenka, ki je bila pod vplivom alkohola in njen 53-letni partner. Nasilnica je moža z zidakom udarila po glavi in ga poškodovala. Lažje poškodovanega moškega so oskrbeli v bolnišnici. Policisti so osumljenki odvzeli prostost in jo pridržali. S kazensko ovadbo jo bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Pa tudi sicer so policisti Policijske Uprave Novo mesto imeli pester dan. V dnevnem poročilu so napisali: 
"Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 168 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Kršitelju cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahkih telesnih poškodb, poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in požarov."

Trebanjski policisti so bili včeraj okoli 11. ure obveščeni o prometni nesreči na lokalni cesti v Trebnjem. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 58-letna voznica osebnega avtomobila pri vožnji vzvratno trčila v 63-letnega pešca, ki je v naročju držal otroka. Lažje poškodovanega pešca in otroka so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Policisti so povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog.

Okoli 23. ure se je zgodila prometna nesreča v Semiču. Po prvih ugotovitvah policistov je 17-letni voznik neregistriranega mopeda zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonski podporni zid. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico.