zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Novo mesto

Med vožnjo zaspal

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.07.2015 13:57

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 118 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Kršiteljici cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

VOZNIK MED VOŽNJO ZASPAL
Črnomaljski policisti so bili 22. 7. okoli 17.30 obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti Dolenjske Toplice – Črnomelj, pri Brezovici. Po zbranih obvestilih in ugotovitvah policistov naj bi 60-letni voznik osebnega avtomobila med vožnjo zaspal, preko nasprotnega voznega pasu zapeljal s ceste in trčil v drevo. Voznika in dva potnika v vozilu, ki so se v nesreči lažje poškodovali, so reševalci odpeljali v bolnišnico.

KRŠITELJICI ZASEGLI AVTOMOBIL
Sevniški policisti so 22. 7- popoldan med kontrolo prometa v Sevnici ustavili 68-letno voznico osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da kršiteljica nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so ji zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.


ZASEGLI UKRADEN AVTOMOBIL
Policisti so 22. 7. na avtocestnem počivališču Dul ustavili voznika osebnega avtomobila Landrover, francoskih registrskih tablic. Avtomobil je vozil 48-letni državljan Turčije. Med preverjanjem v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil avtomobil marca 2015 ukraden v Španiji. Landrover so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

TATVINA
Na parkirnem prostoru v Trebnjem je v noči na 22. 7. nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil kovček z oblačili. Državljana Bolgarije je oškodoval za 250 evrov.