pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Semič, Trebnje

Motorist zapeljal v škarpo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.07.2016 07:24

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 88 prometnih nesreč, od tega 15 nesreč z lahkimi poškodbami in tri s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 82 kršitev javnega reda in miru ter 94 kaznivih dejanj.

ob 18.07 je pri kraju Gumberk na travniku pri gradu Struga, občina Novo mesto, zagorela balirka. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Ratež. Balirka je popolnoma uničena.

Požari v objektih

ob 22.42 je v naselju Zagorica pri Velikem Gabru, občina Trebnje, gorel zidan objekt obit z lesom velikosti 10x15 metrov. Gasilci PGD Trebnje, Veliki Gaber, Zagorica, Log in Sela pri Šumberku so požar omejili in pogasili ter pregledali objekt s termo kamero. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Zagorica. O dogodku so bili obveščeni policisti.

Danes ob 5.04 je ponovno gorel objekt v naselju Zagorica pri Velikem Gabru, občina Trebnje. Gasilci PGD Zagorica in Veliki Gaber so pogasili požar.

Nesreče v cestnem prometu, prometne nesreče


 ob 23.00 je na Vajdovi ulici v Semiču motorist zapeljal s ceste v manjšo škarpo in padel. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so poškodovanega oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so reševalcem pomagali pri oskrbi in prenosu ponesrečenca ter zavarovali in razsvetlili kraj nesreče.

GPU Ljubljana:
Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 88 prometnih nesreč, od tega 15 nesreč z lahkimi poškodbami in tri s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 82 kršitev javnega reda in miru ter 94 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 64-krat posredovali na javnih krajih in 18-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli 12 vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 48 tatvin, 16 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, po štiri povzročitve telesne poškodbe in kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, tri grožnje, dve drzni tatvini, ter po eno ponarejanje listin in ponarejanje denarja.